4 milioane de jucători în Path of Exile

Jocul free-to-play Path of Exile a fost lansat în faza de testare beta în Ianuarie, iar începând cu acea dată acesta a început să cunoască un număr destul de mare de jucători. Dezvoltatorul Grinding Gear Games a anunțat că la începutul acestei luni, Path of Exile a atins 4 milioane de jucători. Path of Exile a avut nevoie de 6 ani de dezvoltare, iar acesta a fost lansat oficial în Octombrie pentru utilizatorii de pe PC, iar din această lună a cunoscut un val de 1.5 milioane de jucători până în Decembrie.

Lasa un comentariu Similare 

Acest articol a fost publicat în Știri Jocuri și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la 4 milioane de jucători în Path of Exile

  1. GBD spune:

    Pentru cei interesati, un site nou pentru iubitorii de PoE din Romania: poeromania.com – informatii si explicatii din joc, tips and tricks, fisiere detaliate, build-uri adaugate constant etc.
    Njoy all

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrie corect gramatical și nu folosi prescurtări. Limbajul trivial (vulgar, ordinar, obscen, necuviincios, indecent, scârbos) este strict interzis. Nerespectarea acestor reguli de bază duce la ștergerea comentariului și ulterior la banarea utilizatorului.