Despre

DescarcaGratis.com reprezintă în primul rând o entitate de persoane cu scopuri și obiective bine delimitate, în materie de jocuri, filme și programe software. Noi îți aducem zilnic jocurile și filmele tale preferat într-un singur loc, acum mult mai ușor de accesat, mai rapid și mai sigur ca niciodată.

 

Viteza

Cu trecerea timpului, tehnologia ne-a adus aici, cu un pas mai aproape de tine, paginile jocurilor și filmelor tale preferate se încarca mai repede ca niciodată, trailerele încărcându-se automat în prealabil pentru ca tu să nu pierzi nicio secundă asteptând, imagini optimizate pentru încarcare lină și fundaluri personalizate pentru fiecare titul în parte.

Siguranța

Fisierele ce pot fi descărcate de pe site (demo-uri, patch-uri și programe software), toate freeware, au fost scanate în prealabil cu ESET Smart Security 5.

Web of Trust (WOT) ne acordă 98 de puncte privind siguranta, încrederea și intimitatea online.

 

Diversitate

Ești la curent cu ultimele știri în materie de jocuri și filme de oriunde și de pe orice device, accesând m.descarcagratis.com de pe smartphone-ul sau tableta ta și vei avea acces instant la fluxul de știri, site-ul fiind optimizat pentru orice rezolutie și tip de display.

 

Mulțumim

Dorim sa multumim firmei S.C. Ghesi International S.R.L. (Ghesi.com) ce asigură hostarea site-ului prin servicii de o calitate excelentă. Mulțumim!

 

 

Lista de logouri speciale:

 

Sarbatoarea de Valentyne's Day

Acest logo ca fi publicat în fiecare an în data de 14 februarie.

 

 

 

Luna Femeii

Acest logo va fi publicat în fiecare an în luna martie.

 

 

 

Ziua Noastră și Ziua Ei

Acest logo va fi publicat în fiecare an în data de 6 februarie și 22 martie. Pentru ea; iubirea mea față de ea. Te voi iubi mereu, nu uita!

 

 

Ziua Pământului

Acest logo va fi publicat în fiecare an în data de 22 aprilie.

 

 

 

Ziua Mondială a Diabeticilor

Acest logo va fi publicat în fiecare an în data de 14 noiembrie.

 

 

 

Ziua Natională a Romaniei

Acest logo a fi publicat în fiecare an în data de 1 decembrie.

 

 

 

Craciunul și Anul Nou

Acest logo va fi publicat în fiecare an în data de 5 decembrie - 7 ianuarie.