Care este rezoluția recomandată pentru a vizualiza site-ul?
 Rezoluția recomandată este de minim 1024x768 pixeli. Cu toate acestea dacă nu corespunzi cerințelor și folosești un smartphone, tabletă sau orice alt device non pc poți accesa m.descarcagratis.com, varianta optimizată pentru orice device mobil.

 

 Ce browser să utilizez pentru a accesa site-ul?
 DescarcaGratis este creat pentru o vizualizare excelentă în urmatoarele browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera și Internet Explorer 7 sau mai nou.

 

 Nu pot vedea videoclipurile din site-ul DescarcaGratis. De ce?

 Pentru a vedea videoclipurile și orice altă parte flash a site-ului aveți nevoie de Adobe Flash Player.

 

 Cum mă înregistrez?

 Acest pas este relativ usor. Doar dai click aici, completezi datele cerute în fiecare câmp și apasați "Trimite". Vei primi pe adresa de email, un mesaj cu datele dumneavoastră de autentificare; pentru orice eventualitate nu ștergeti email-ul. Simplu nu?

 

 De ce să mă înregistrez?

 Dacă vrei să auzi de noi mai des, înregistrează-te. Daca vrei să utilizezi counitatea în proportie de 100% și sa interactionezi cu ceilalți utilizatori înregistrează-te. De asemenea, vei primi o notificare cu privire la premierele lunii. Mai multe vei descoperi pe parcurs.

 

 Ce pot downloada de pe site?

 De pe site poți downloada doar jocuri (demonstrative) și programe. Acestea menționate fiind freeware. În cazul filmelor, nu deținem drepturile de proprietate, deci nu pot fi downloadate. Nu încurajăm pirateria!

 

 Voi primi email-uri din partea comunitații?

 Mesajele între utilizatori sunt permise, iar de asemenea veți primi în fiecare lună un email trimis de catre administratori site-ului cu lansările lunii respective, atât pentru gameri cât și pentru cinefili.

 

 Cum vă contactez?

Ne poți scrie un email la contact(at)descarcagratis(dot)com.