Condemned: Criminal Origins Box Art

Condemned: Criminal Origins

PC Xbox 360

Gen: Acțiune

Evaluare: 8/10 din 1 voturi

Data lansare: 15 Nov 2005

Descriere

Condamnate: Originea Criminala este un joc de groaza bazat pe prima persoana bazata pe Melee in care jucatorii isi iau rolul lui Ethan Thomas in cautarea unui barbat numit Serial Killer X. Jocul a fost un titlu de lansare pentru Xbox 360 si a fost dezvoltat de Monolith Productions, Inc. și publicat de Sega.

Un sequel, Condemned 2: Bloodshot, a fost lansat pe 11 martie 2008. Protagonistul Ethan Thomas

Jocul începe cu Agentul SCU, Ethan Thomas, care a sosit la locul crimei de către infamul criminal, The Match Maker. La scurt timp după sosire, Ethan descoperă că ucigașul actual nu este Match Maker, ci un misterios Serial Killer X, un om care se apleacă pentru uciderea ucigașilor în serie pe care Ethan le-a investigat pe tot parcursul carierei. După ce Ethan își aruncă accidental arma, Serial Killer X ucide cei doi polițiști care îl însoțiseră pe Ethan și dispare. Ethan devine apoi vina pentru asasinatele celor doi polițiști și trebuie să găsească unde a mers Serial Killer X pentru a-și dovedi nevinovăția. În timpul investigației sale, el îl întâlnește pe Malcolm Vanhorn, un prieten al tatălui lui Ethan . Malcolm îl ghidează pe Ethan, parând că știe mai mult decât îl lasă. În timpul investigației sale, el primește de asemenea ajutor de la Rosa, un locotenent care urma să ajute la uciderea Match Maker. Ajută la investigațiile lui Ethan despre Serial Killer X, oferind adesea informații despre locul în care ar putea să se bazeze pe indicii pe care îi găsește Ethan. Ethan se întâlnește, de asemenea, cu Rose, care îi oferă un Taser modernizat. În timpul jocului, există o temă comună care se desfășoară de-a lungul liniei principale de poveste, explicată pe ecranele de încărcare, adesea cu text. Aceste cutii de text descriu că persoanele fără adăpost care trăiesc în cele mai grele părți ale orașului au început brusc să comită acte de violență inexplicabile împotriva oricui și tuturor celor care le traversează, inclusiv pe tine. Textul explică, de asemenea, că păsările au fost de asemenea afectate, murind în cantități mari din cauza tumorilor cerebrale inexplicabile. Aceste evenimente sunt implicate în faptul că nu sunt legate doar unul de celălalt, ci de Serial Killer X.

Ethan luptă împotriva unui dependent cu o conductă mică. Condamnat: Originea criminală se concentrează în primul rând asupra conceptelor sale de rezolvare a crimelor, rar permitand jucatorului sa ajunga

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Condemned: Criminal Origins