Empire: Total War Box Art

Empire: Total War

PC Mac

Gen: Strategie

Data lansare: 03 Mar 2009

Descriere

Imperiul: Total War este un joc de strategie stabilit în secolul al XVIII-lea. Jocul acoperă evenimente importante precum creșterea imperiilor europene continentale precum Prusia și Austria, nașterea Republicii Franceze, revoluția americană, precum și creșterea imperiilor globale prin supremația și comerțul naval. Dispune de unele dintre cele mai mari lupte navale, complet echipate, pe care le-a văzut vreodată într-un joc - o nouă adăugare la franciza Total War - diplomație recent rafinată și AI, o hartă mai vastă a campaniei care include America de Nord și de Sud, Africa și India Europa și noile mecanisme ale campaniei. De exemplu, generalii și amiralii pot recruta unități în câmp (care sunt expediate din cea mai apropiată așezare sau șantierul naval) și există noi instrumente de formare a războiului care se roteau în jurul armelor de praf de pușcă. lansat inițial pentru PC în 2009, cu un port Mac, dezvoltat de Feral Interactive, urmând în 2012.

Luptele de teren se luptă în timp real pe un câmp de luptă mare, ca în jocurile Total War precedente. Combaterea infanteriei în această perioadă sa conturat în jurul utilizării armelor de foc din apropiere, ceea ce a dus la pierderi grele. Trebuie luate în considerare terenurile, taxele de cavalerie, armele enfilade, bombardamentele de artilerie, moralul și alte considerente tactice. Muschetele nu sunt puști moderne de asalt - care necesită salve coordonate în masă pentru a crea victime și, au fost concediați, soldații trebuiau să se închidă cu inamicul și să folosească oțel rece. La începutul perioadei, jucătorii trebuie să facă alegerea între fotografiere în ultimul moment și nefiind pregătiți pentru a face corp la corp sau pentru a fixa baionetele. Luptele de teren sunt concepute astfel încât să nu existe un singur "răspuns corect" la această decizie. Acest lucru asigură că tacticile de sincronizare și de manevră sunt vitale. Perioada era plină de taxe bayonet de succes și atacuri de cavalerie. Nimic nu este îmblânzit pentru un câmp de luptă din orice epocă, iar luptele între mâini erau încă o parte importantă a oricărui angajament. Melee lupta a fost la fel de vicios în secolul al XVIII-lea, așa cum a fost vreodată. Cavaleria a jucat un rol important și pe câmpul de luptă, nu numai în unele acuzații celebre, ci și ca o forță vitală de hărțuire, amenințând în mod constant dușmanul în formațiuni care erau vulnerabile la artilerie. Disciplina formării a fost crucială pentru victorie, astfel încât jucătorii vor trebui să învețe și să-i stăpânească, făcând o utilizare mai inteligentă a formării și a manevrei decât înainte. Adăugați la aceasta importanța găsirii de acoperire de la focul inamic, plus capacitatea de a ocupa și de a apăra clădirile și aveți un mediu mai divers și mai tactic tactic decât orice alt câmp de luptă Total War.

Trupelor folosind o clădire ca Cover

Găsirea acoperirea pe câmpul de luptă pentru unitățile dvs. introduce o idee complet nouă în luptele terestre. Clădirile de pe câmpul de luptă pot deveni un foc tactic de luptă din cauza capacului pe care îl oferă. Din punct de vedere istoric, clădirile agricole și sate au văzut adesea unele dintre cele mai feroce lupte din multe bătălii celebre ale perioadei, de la Blenheim la Waterloo. Imperiul permite

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Empire: Total War