Medieval: Total War Box Art

Medieval: Total War

PC

Gen: Strategie

Evaluare: 8/10 din 2 voturi

Data lansare: 19 Aug 2002

Descriere

Medieval: Total War este un joc în care construiești un imperiu în Europa medievală, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Modul de joc este atât tactic strategic, cât și tactic în timp real. Jucătorul își gestionează imperiul, construiește îmbunătățiri, își mișcă armatele, conduce diplomația și subterfugele într-un mod de campanie bazat pe turn, jucat pe harta provinciilor disponibile. Luptele se joacă într-un mod de strategie în timp real, jucătorul dând ordine unităților de bărbați care compun o armată de (potențial) peste o mie de indivizi. Acest joc dual-mode este un semn distinctiv al francizei Total War.

Caracteristici: În Medieval: Total War, jucătorii pot participa la lupte în timp real pe un câmp de luptă 3D împotriva luptei națiuni. Armata jucătorilor este organizată în anumite grupuri bazându-se pe ceea ce sunt (de exemplu, arcași), iar jucătorul poate controla aceste grupuri în mod individual. Există un nivel ridicat de strategie implicat în aceste bătălii, deoarece vă puteți schimba formațiunile și puteți decide cum să vă apropiați de inamic. Aceste bătălii pot fi, de asemenea, rezolvate automat de către computer dacă jucătorul nu dorește să meargă pe câmpul de luptă. Există peste 400 de hărți pentru a juca în joc și toate diferă în funcție de locații. După victorie, jucătorul poate ține unii dintre dușmani ostatici și decide să-i elibereze, să-i elibereze pentru răscumpărare sau să-i execute. DiplomațiaAcest joc se ocupă foarte mult de diplomație, deoarece puteți crea sau rupe alianțele în consecință. Aliații pot fi folositori în perioade de război, deoarece le puteți cere să vă susțină. Puteți încheia acorduri comerciale sau vă puteți căsători cu o fiică într-un alt regat. Acest lucru poate schimba foarte mult jocul.

Multiplayer Există un mod multiplayer în joc, care acceptă până la 7 jucători.

Factions Playable

AngliaFranceDenmarkTurkeyPolandRussiaSpainItalyAlmohadsEgyptHolly Empire RomanBizantine Empire

În cele din urmă, multiplayerul a descoperit un exploit în care o încărcătură de cavalerie ar putea fi utilizată pentru a încărca direct printr-o formare inamic, direcționându-i instantaneu. Cheia acestui exploit a fost aceea de a împiedica purtătorul de pavilion al unității de cavalerie să angajeze inamicul; pentru a realiza acest lucru, majoritatea jucătorilor și-ar întinde formațiunile de cavalerie într-o singură clasă, cu câțiva metri între fiecare unitate. O tehnică avansată implică răspândirea unei singure ranguri și abandonarea formării într-o pană unică. Controlarea cavaleriei în această formare a fost dificilă, deoarece s-ar putea redimensiona accidental formarea în timp ce se târâsează, de obicei mutând una sau două rânduri de cavalerie în spatele formației. Acest bug a fost eliminat în expansiunea Viking Invasion.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Medieval: Total War