Sonic Heroes Box Art

Sonic Heroes

PC PS2 Xbox GameCube

Gen: Acțiune

Evaluare: 8/10 din 1 voturi

Data lansare: 06 Jan 2004

Descriere

Sonic Heroes este un joc video de platformă bazat pe echipe dezvoltat de Sonic Team USA, publicat de Sega, și lansat pentru GameCube, PS2, Xbox și PC. Jocul poate fi considerat cea de-a opta primă tranșă din franciza Sonic the Hedgehog și este setat după evenimentele din Sonic Adventure 2, urmând cele patru echipe pe care le vânează pentru Dr. Eggman. Sonic Heroes introduce o echipă- un mecanic de joc pe bază de franciză, în care jucătorii sunt responsabili nu numai de un personaj, ci de trei personaje, fiecare cu propriile puteri și abilități individuale. Fiecare personaj este absolut esențial pentru progresul echipei și jocul se bazează foarte mult pe schimbarea de caractere pentru a depăși diferitele obstacole. Caracterul Speed ​​al echipei este în mare parte responsabil pentru graba cât mai repede posibil prin secțiunile de răsucire lungi ale nivel. Caracterele de viteză sunt, de asemenea, folosite pentru a urca poli verticali, deoarece caracterul Speed ​​este singurul personaj care poate folosi o mișcare care va permite echipei să urce pe stâlp și să treacă mai departe. Caracterele de viteză sunt, de asemenea, extrem de eficiente pentru a scoate roboții Eggman, deoarece atacul homing este o mișcare foarte versatilă, care nu trebuie subestimată, iar personajele de viteză pot crea și o tornadă pentru a scăpa de dușmani destul de ușor. Caracterul Power al echipei este, în general, cel mai puternic membru, după cum sugerează și numele codului. Caracterul Power nu posedă capacitățile de mișcare pe care le fac celelalte două personaje ale echipei, dar ele sunt, desigur, cele mai distrugătoare și pot aduce mișcări devastatoare pur și simplu oricăror dușmani de-a lungul jocului. În timp ce se împachetează multă bătălie în luptă, personajele Power sunt adesea singurele personaje care pot rupe pereții care blochează progresul echipei și sunt, de asemenea, singurele personaje care pot utiliza curenții de aer pentru a ridica echipa la înălțimi mai mari, destul de literal.

Caracterul de zbor, așa cum sugerează și numele, este în mare măsură de încredere, având sarcina de a zbura în zone care nu pot fi accesate în alt mod de către echipă. Deoarece majoritatea nivelelor din joc sunt suspendate la câteva mii de picioare în aer, fără nici un motiv real, caracterul de zbor este, de asemenea, cel care trebuie utilizat atunci când traversează goluri periculoase. Caracterul de zbor este, de asemenea, forța motrice a secțiunilor kart a jocului. În cazul în care caracterul de zbor este ucis în timp ce utilizați un kart, acesta este în mod automat joc peste.

Există patru echipe diferite în joc. Deși fiecare echipă trebuie să traverseze aceleași niveluri, echipele sunt însărcinate cu sarcini diferite pe parcursul fiecărei misiuni și a povestirilor lor, în timp ce fiecare se deosebește, toate se intersectează, în cele din urmă se ciocnesc în încheierea jocului. Inițial, dificultatea jocului se bazează pe echipa pe care o alegeți. Echipa Sonic.

Viteza: Sonic the Hedgehog

Zborul: Miles "Cozi" Prower Nivelele echipei Sonic sunt, în general, foarte rapide și sunt cu siguranță cele mai apropiate de faptul că jocul ajunge la atingerea aceluiași "Sonic the Hedgehog" clasic, simț al vitezei și al distracției. Campania lor este cu siguranță mai dificilă decât cea a lui Rose, dar nu abordează provocarea Team Dark, ceea ce înseamnă că echipa Team Sonic ar trebui să fie considerată dificultatea medie a jocului și majoritatea jucătorilor noi ar trebui să înceapă aici dacă doresc intrați direct în joc.

Extra

PEGI 7 Serie Sonic the Hedgehog Producator Sonic Team Distribuitor Sega Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme 3D platformers Arcade Sonic

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Sonic Heroes