Sonic Riders Box Art

Sonic Riders

PC PS2 Xbox GameCube

Gen: Racing

Evaluare: 8/10 din 2 voturi

Data lansare: 21 Feb 2006

Descriere

O imagine de fundal cu multe din personajele din joc. Sonic Riders este un spin-off al francizei Sonic the Hedgehog, în care Sonic și prietenii lui se confruntă cu un set futurist de curse hoverboard. Jocul a fost dezvoltat de echipa Sonic și publicat de Sega pentru jocurile Nintendo GameCube, PlayStation 2, Xbox și PC. Jocul a fost lansat inițial pentru a da naștere celei de-a 15-a aniversări pentru franciza Sonic the Hedgehog. Ca parte a acestei sărbători, versiunea Xbox (pentru o perioadă scurtă de timp) a fost livrată cu un DVD care conține primele cinci episoade Sonic X. Jocul a fost lansat pe 21 februarie 2006. Sonic Riders a avut chiar o adaptare Archie Comics a jocului.

Recepția jocului a fost relativ mediocră. Comentariile au variat de la opt la cinci. Clasamentul jocurilor listează lista cu cea mai mare evaluare a GameCube cu o notă de 63,1%, versiunea PlayStation 2 cu 59,7%, versiunea Xbox cu 59% și ultima cu 43,3% versiunea pentru PC.

Sonic Riders este un joc tradițional de curse în același sens ca și F-Zero și Wipeout. Jucătorii pot alege un personaj, fiecare cu diferite statistici care le modifică puțin performanța în timpul jocului. În plus, jucătorul poate selecta o placă sau chiar alte vehicule de utilizat, deoarece acestea sunt deblocate, și fiecare afectează performanța personajului în timpul cursei. Există un total de paisprezece piste pentru a cursa pe, șapte dintre care trebuie să fie deblocat prin modul de poveste a jocului, și două care trebuie să fie deblocat prin câștigarea de aur în Grand Prix World. Caracteristica cheie a jocului este un mic indicator de aer în colțul ecranului. Aerul este, în esență, combustibil pentru uneltele extreme și este redus încet în timp ce cursa continuă. De asemenea, aerul este epuizat atunci când jucătorul efectuează anumite manevre, cum ar fi amplificarea. Aerul poate fi câștigat la unele stații de-a lungul drumului (atunci când este în aer, caracterul rulează de-a lungul liniei încet în timp ce transportă bord), precum și de a face bine în trucuri. Inelul de pe pistă "ridică nivelul" jucatorului, permițându-i să transporte mai mult aer (la începutul fiecărei curse, playerul este repornit la nivelul 1). Efectuarea unui truc. trei atribute: Viteză, Zbor sau Putere. Principalul avantaj al acestor atribute este ceea ce permite personajul să facă în timpul unei curse. Atributul Viteză permite scrierea de caractere pe șine de-a lungul pistei pentru o scurtătură bună. Atributul Flight permite ca caracterele să "zboare" pe anumite porțiuni ale piesei, declanșate de inele. Atributul Power permite personajelor să distrugă obstacolele care fac comenzi rapide pentru ca personajul să continue. Fiecare manevră pentru aceste atribute va reumple și gabaritul de aer. Deoarece statisticile majorității caracterelor sunt similare, atributul lor este un punct de interes. Există trei tipuri de Extreme Gear disponibile în joc: Boards, Skates și Bikes. Plăcile sunt singurele unelte deblocate la începutul jocului și reprezintă uneltele de pe tot parcursul jocului. Skatele au performanțe mai mici, dar consumă mai puțin aer, iar bicicletele au performanțe mai ridicate, dar consumă mai mult aer. Unele caractere pot utiliza doar unul din cele trei tipuri, limitând opțiunile. Jet the HawkSonic HedgehogJet the HawkMiles "Cozi" ProwerWall the SwallowKnuckles EchidnaStorm AlbatrossDr. EggmanAmy RoseShadow the HedgehogRouge the BatCream RabbitAiAiUlalaOmochaoE-10000GE-10000RNightsSuper Sonic

Jocul se deschide cu Sonic și Tails, mergând în Future City, din nou în căutarea Smaragdului Chaosului. Deodată, radarul lui Tails se stinge și trei călăreți misterioși zburau. Sonic le urmărește pe jos (pe măsură ce radarul detectează că poartă un Smarald de Chaos) și bate unul din cei trei de pe tablă. El captează rapid liderul, dar este depășit. A doua zi, Dr. Eggman anunță că va găzdui un Grand Prix mondial. Taxa de intrare este un Chaos Emerald, iar câștigătorul "ia totul!" Sonic recunoaște cei trei călăreți ca fiind câțiva dintre participanți și decide să intre în el însuși. Cursa va fi pe Extreme Gear, un tip de hoverboard pe care îl foloseau cei trei piloți. Cei trei piloți sunt mai târziu dezvăluiți ca fiind Rogues Babylong, constând din Jet the Hawk, Wave the Swallow și Storm the Albatross. Procesor Windows 2000 / XP1GHz Pentium III / AMD128MB RAM64MB VRAM DirectX 3D Card compatibil 3D3GB Hard Disk Space640x480 Afișaj 16 biți (înaltă culoare) Afișaj 12X CD ROM DriveDirectX 9.0CDirectX Card de sunetRECOMMENDED1.4GHz Pentium 4256 MB RAM640x480 Display 24/32 bit (True Color)

Extra

PEGI 7 Serie Sonic Riders Producator Now Production Co., Ltd. Distribuitor Sega Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Fantasy Racing Sonic Sci-Fi Anime

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Sonic Riders