Termeni generali

 

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.descarcagratis.com (denumite în continuare “Termeni și Conditii”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.descarcagratis.com (denumit în continuare “Site-ul” și/sau “DescarcaGratis”) ori poate utiliza în orice mod serviciul DescarcaGratis oferit prin intermediul Site-ului (denumit în continuare “Serviciul DescarcaGratis”). Site-ul DescarcaGratis aparține explusiv autorilor iar copierea oricărui fișier este strict interzisă înafara celor puse la dispoziția publicului. Neacceptarea acestor Termeni și Conditii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului DescarcaGratis, precum și a oricarui component al acestuia constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Conditiilor și a oricarei prevederi din acestea.

 

Limitarea răspunderii

 

DescarcaGratis nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres, pentru conținutul de pe Site, pentru conținutul oferit de partenerii săi sau de Utilizatorii Site-ului. DescarcaGratis va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile căt mai repede posibil. 

 

Fișierele

 

Fișierele (.rar, .zip, .exe) nu sunt gazduite de catre serverul nostru. Administratorul site-ului DescarcaGratis.com nu poate fi tras la raspundere pentru aceste fisiere. Modificarea, deteriorarea sau ștergerea acestor fisiere nu este raspunderea noastra. Fisierele care pot fi downloadate sunt perfect legale și nu încalca nici o lege care include drepturile de autor, fiind Freeware (Freeware sunt acele programe pentru computer care au drepturi de autor înregistrate și sunt accesibile pentru a fi utilizate gratuit, pentru o perioadă nelimitată de timp).

 

Legea aplicabilă. Litigii

 

Drepturile și obligațiile Utilizatorilor Site-ului și ale DescarcaGratis, prevăzute de Termeni și Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Conditiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea romană în vigoare. Orice litigiu nascut din sau în legatură cu Termenii și Conditiile va fi solutionat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de către instanța judecatorească româna competentă aflată în raza teritorială a Municipiului Piteșt.

 

Email

 

Prin înregistrare se întelege acodrul dumneavoastră de a primi notificări periodice din partea sistemului și a administratorului site-ului, căt și cele între utilizatori.

 

Recomandări

 

Site-ul DescarcaGratis.com este optimizat pentru toate browserele, dar recomandăm utilizarea urmatoarelor browsere: Google Chrome , Mozilla Firefox si Opera. Recomandăm de asemenea, utilizarea unei rezoluții de minim 1024x768 și Adobe Flash Player instalat.

 

Continuarea accesări site-ului DescarcaGratis.com de către dumneavoastră reprezintă acceptul Termenilor și Contitiilor de mai sus, în caz contrar click aici.