AER: Memories of Old Box Art

AER: Memories of Old

PC PS4 Xbox One Mac

8/10 din 1 vot

Gen: Aventură

Data lansare: 25 Oct 2017

Descriere

Un joc neobișnuit de acțiune de aventură dezvoltat de un studio suedez independent, Forgotten Key. Jucătorul își asumă rolul unei fetițe numită Auk, care călătorește într-o lume suprarealistă în căutare de amintiri și bucăți de profeție antică. Protagonistul este capabil să se transforme într-o pasăre și are sarcina de ai ajuta pe rudele sale prin colectarea de resurse și descoperirea tehnologiei antice. În continuare, în joc descoperă bucăți de profeție antică legate de sfârșitul lumii și ea află despre locul ei în poveste. Acțiunea este prezentată cu o perspectivă a treia persoană, iar explorarea este aspectul cheie al jocului - atât la suprafață, cât și în aer, ca pasăre. Abilitatea unică îi permite fetei să descopere diverse zone ale lumii care constau din insulele care zboară. În timpul jocului, jucătorul se poate confrunta cu alți jucători de formă și se confruntă cu diferiți monștri.

Poveste

În joc, jucătorul își asumă rolul unei fete pe nume Auk, care - la fel ca mulți alți membri ai tribului ei - se poate transforma într-o pasăre. Sarcina ei este de ai ajuta pe rudele ei prin colectarea de resurse și descoperirea tehnologiilor vechi. Odată cu evoluția jocului, Auk descoperă noi bucăți ale unei profeții antice care avertizează asupra sfârșitului lumii. Descoperă ce rol are în poveste.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului AER: Memories of Old pentru PC / Windows este asemănătoare mecanicii jocurilor precum Legend of Zelda: The Wind Waker și Journey de la PlayStation 3 și PlayStation 4. Acțiunea este prezentată cu o perspectivă a treia persoană și aspectul cheie al jocul se află în explorare. Jucătorul va petrece mult timp atâta timp cât rulează pe suprafață și zboară în aer ca pasăre. Aceste abilități permit protagonistului să exploreze zone îndepărtate ale unei lumi constituite din insule plutitoare. În timpul jocului se întâlnește cu alți jucători de formă și descoperă ruinele civilizației antice - toate acestea în timp ce se confruntă cu diverși monștrii întunecați.

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru AER: Memories of Old