Aion: Ascension Box Art

Aion: Ascension

PC

Gen: MMORPG

Data lansare: 22 Sep 2009

Descriere

Aion este un MMORPG dezvoltat de NCsoft, lansat în septembrie 2009 în NA / EU. Ceea ce face ca Aion să fie diferit de alte MMORPG-uri orientale este folosirea zborului liber ca parte a luptei și utilizarea conceptului PvPvE. Jocul are trei curse - Elyos, Asmodians și cursa NPC Balaur. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial Aion aici. Capacitatea de a lua zborul este o mare parte din Aion. Obțineți capacitatea de a zbura la nivelul 10, după ce ați terminat o căutare. Timpul total de aer este în prezent limitat la un minut, ceea ce este suficient pentru lupte aeriene scurte și vă poate oferi un avantaj față de adversar.

Ecranul hărților. Evenimentele din Aion au loc pe o planetă numită Atreia. Locuitorii planetelor nu trăiesc la suprafață, ci în interior. Atreia este împărțită în două jumătăți. Asmodienii trăiesc în jumătatea superioară, iar Elyosul pe partea inferioară. Partea inferioară a Atreiei este binecuvântată cu mai multă lumină solară decât partea superioară. Din acest motiv, lumea Elyos este un loc mai luminos, plin de viață, în timp ce lumea asmodienilor este mai întunecată. Zona dintre cele două jumătăți se numește Abis. Acesta este locul în care are loc PvPvE. Lumea din Aion este formată din trei facțiuni; Asmodienii, The Elyos și The Balaur. Cu toate acestea, The Balaur nu este o rasă joacă. Asmodians Brave și Hardy folk, ei ocupă jumătatea superioară a Atreia, cunoscut sub numele de Asmodae separat de Elyos de Epic Cataclysm . Lumea este întunecată, rece și plină de disperare. Cu toate acestea, asmodienii nu sunt unul de renunțat, așa cum au prosperat în acest pământ sombre. Ca rezultat al întunericului, trupurile lor au început să se schimbe, pielea lor a devenit palidă și au dezvoltat o strălucire strălucitoare despre ei. Asmodienii sunt extrem de loiali și sunt mai mult decât dispuși să-și sacrifice propria viață pentru a proteja cel al unui tovarăș. Asmodienii urmează conducerea a cinci domnii Empyrean trimis pentru a proteja Turnul întunericului. Împreună, au înființat orașul puternic al Pandaemonium.

Elyos

Ocupând jumătatea superioară a Atreiei, cunoscută sub numele de Elysea; ei s-au căsătorit în lumina soarelui de peste 750 de ani după Epoca Cataclismului. Ca rezultat, The Elyos s-au transformat într-un popor strălucitor și radiant. Această splendoare le-a făcut să devină arogant, văzându-se ca fiind binecuvântați de Aion, în timp ce privesc în jos pe asmodienii ca niște creaturi blestemate ale întunericului. Elyosul este bun și liniștit ca popor, totuși nu există o astfel de bunăvoință pentru vrăjmașii lor. Elyos servesc cei cinci domni serafimi care le-au ajutat să-și construiască orașul vibrant și puternic al Sanctum.

Balaurul < Simpla menționare a Balaurului invocă teroarea și teama pentru distrugerea și masacrarea de la mâini. Ca o rasă puternică și foarte inteligentă, creată inițial pentru a conduce populațiile planetei, ei au devenit în curând obsedați de putere și de servitute. Obsesia lor a condus la amenințarea Turnului Eternității și a încălcat restricțiile impuse de Aion. Drept urmare, Aionul a fost forțat să creeze Lorzii Empyrean pentru a proteja planeta și locuitorii săi de exterminare. Dar Balaurul sa luptat înapoi și după un război sângeros împotriva lordilor epyreeni și distrugerea Turnului Eternității, Balaurul a fost alungat și închis în interiorul Abisului. În Aion, există patru clase de bază atunci când creați mai întâi caracterul dvs. Pe măsură ce progresați, puteți alege una din cele două clase mai specializate. Una dintre cele patru clase primare din joc, Warrior se concentrează pe abilitățile de corp la corp. Războinicul folosește în primul rând abilitățile care implică DPS corp la corp și abilitățile tancurilor, sănătatea și puterea fiind cel mai puternic și cel mai important stat. La nivelul 10, Warriorul poate alege o clasă specializată: Gladiatorul sau Templarul.

Gladiator - Una dintre clasele specializate ale Războinicului, Gladiatorul este

Extra

PEGI 12
Producator NCsoft Corporation
Distribuitor QV Software International
Teme Fantasy

Asemanatoare

Legion TD 2


Legion TD 2 Box Art

PC 7.5/10

Gen: Strategie

Producator: AutoAttack Games

Data lansare: 20 Nov 2017

Shooty Fruity


Shooty Fruity Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Shooter

Producator: Near Light

Data lansare: 21 Dec 2017

Staxel


Staxel Box Art

PC 5.5/10

Gen: RPG

Producator: Staxel Team

Data lansare: 31 Jan 2018

Ylands


Ylands Box Art

PC 7/10

Gen: Supraviețuire

Producator: Bohemia Incubator

Data lansare: 05 Dec 2017

Durango


Durango Box Art

Android iOS

Gen: RPG

Producator: What!Studio

Data lansare: 31 Dec 2018

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Aion: Ascension