Alone in the Dark: The New Nightmare Box Art

Alone in the Dark: The New Nightmare

PC PlayStation PS2 PlayStation Network Game Boy Color Dreamcast

Gen: Acțiune

Evaluare: 8/10 din 1 voturi

Data lansare: 31 Dec 2001

Descriere

New Nightmare este cel de-al patrulea joc din seria Alone in the Dark, deși nu are nicio legătură cu originalul dincolo de caracterul principal al lui Edward Carnby și temele monștrilor supranaturale. Setarea sa a fost de asemenea actualizată pentru a reflecta o perioadă mai modernă. O mare parte din designul gameplay-ului rămâne totuși tact, cu un amestec de rezolvare și combatere a puzzle-urilor efectuate într-o serie de unghiuri fixe ale camerei.

Fiecare joc de protagonist diferă în funcție de cantitatea de acțiune și de puzzle-ul gameplay-ul pe care jucătorul îl va confrunta cu Carnby fiind partea mai orientată spre acțiune a jocului, iar Aline este mai orientată spre puzzle. Deși jucătorul poate alege între oricare dintre protagoniști, povestile fiecăreia dintre personaje se întâmplă în același timp și se întrepătrund împreună. Deși nu există nici o diferență majoră în ceea ce privește modul în care fiecare personaj este controlat.

Carnby. Un ochi privat de treizeci și trei de ani, Edward Carnby a călătorit pe Insula Shadow pentru a descoperi ce sa întâmplat cu cel mai bun prieten al său, Charles Fiske, când Fiske a fost găsit mort pe Insula Shadow. Deoarece Carnby se implică mai mult în evenimentele care au loc pe Insula Shadow, el devine mai puțin interesat de obiectivele sale inițiale și se concentrează pe găsirea unei ieșiri pe insulă și pe asigurarea siguranței lui Aline.

Aline. Profesor de etnologie de la Universitatea din Boston, Aline Cedrac a călătorit pe Insula Shadow pentru a ajuta profesorul Obed Morton să descifreze comprimatele Abkannis, precum și să caute identitatea tatălui ei. Ultimul vrăjitor al lui Abkannis, Edenshaw a venit la Shadow Island cu mulți ani în urmă și a trăit odată cu familia Morton. Edenshaw a privit familia Morton de mai mulți ani și și-a făcut misiunea de a se asigura că poarta către Lumea întunericului nu a fost niciodată deschisă. Edenshaw acționează ca asistent al jucătorului și va apărea din când în când pentru a dezvălui informații care pot sau nu să fie necesare jucătorului. El joacă un rol major spre sfârșitul jocului. Edward a asistat inițial pe fratele său în încercarea de a deschide poarta către Lumea întunericului și a făcut negocieri cu Christopher Lamb pentru a obține "aprovizionarea" că el necesare pentru a face progrese suplimentare. Edward a fost venerat de mulți pentru munca sa asupra tribului Abkannis, deși ei nu au fost conștienți de metodele sale de descoperire. După o perioadă de timp, Edward și-a dat seama cât de teribil erau lucrurile pe care le făcea și se întoarse împotriva fratelui său, Adam, refuzând să-l asiste. Charles Fiske, partenerul și cel mai bun prieten al lui Edward Carnby, a fost raportat mort în largul coastei insulei Shadow. Carnby decide să investigheze moartea celui mai bun prieten al lui, care îl face să se întâlnească cu Frederick Johnson, iar Johnson îi informează pe Carnby despre trei tablete antice de piatră pe care Fiske le căuta. Se crede că tabletele deblochează o formă de putere incredibil de periculoasă. Johnson cere ca Carnby să preia ancheta lui Fiske și să caute comprimatele. Carnby acceptă că este prioritatea sa personală, este găsirea celui care la ucis pe Fiske. Johnson îl prezintă pe Carnby lui Aline Cedrac, un tânăr și informator

Extra

PEGI 18 Serie Alone in the Dark Producator Pocket Studios Distribuitor Atari SA

Teme Action survival horror Adventure Horror

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Alone in the Dark: The New Nightmare