Ape Out Box Art

Ape Out

PC

Gen: Acțiune

Data lansare: 31 Jul 2019

Descriere

Un joc beat'em independent, care aruncă jucătorul în rolul unei gorile nebune care încearcă să scape din captivitate. Sarcina jucătorului este de a finaliza coridoarele ulterioare, generate în mod procedural, precum și de a se ocupa de hoardele de dușmani, atât soldații cât și gardienii. Jocul este jucat dintr-o vedere de sus în jos și singurul lucru pe care protagonistul se poate baza este puterea propriilor mușchi. Cu mâinile sale, gorila zdrobește dușmanii, dar poate și să le arunce și să le arunce. Anumite elemente ale mediului pot fi de asemenea avantajate, cum ar fi ușile care au fost rupte - pot fi folosite ca un scut. Experiența este completată de o coloană sonoră dinamică, care își schimbă tonul în concordanță cu ceea ce se întâmplă în prezent pe ecran. Dezvoltatorul a decis să includă o mare parte a brutalității în joc, pe măsură ce dușmanii înfrânți lăsa o mulțime de sânge, colorând locațiile pe care le traversează jucătorul. Ape Out oferă o experiență exclusivă pentru un singur jucător și este disponibilă numai în distribuția digitală.

Poveste

Jocul oferă un complot simplu. O gorilă care a reușit să iasă din cușcă nu are altă dorință decât să scape de cei care le-au capturat. În drum, protagonistul întâmpină rezistență din partea gardienilor și a soldaților.

Mecanici

Din punct de vedere mecanici, Ape Out pentru PC / Windows este un tipic reprezentant al genului beat'em'up. Gorila traversează labirintele ulterioare, generate în mod procedural, eliminând dușmanii întâlniți. Deoarece locațiile sunt generate procedural, jucătorul nu poate învăța pur și simplu nivelurile pe inimă, deoarece o surpriză neplăcută poate fi așteptată în jurul fiecărui colț. Jocul este jucat dintr-o vedere de sus în jos, care este o altă asemănare cu Hotline-ul Miami. Comenzile sunt simple și intuitive - jucătorul se mișcă cu ajutorul tastaturii; ca pentru atacarea și prinderea obiectelor sau dușmanilor pentru a le arunca în pereți, de exemplu, mouse-ul este folosit. Când se joacă cu utilizarea unui controler, ambele bastoane analogice sunt folosite pentru mișcare și atac. În Ape Out pentru PC / Windows, playerul folosește în principal forța musculară a protagonistului, gorila strivind literalmente dușmanii cu labe, lăsând în urmă pete de sânge. Jucătorul poate folosi și obiecte din mediul înconjurător ca scuturi; după ce a luat un inamic pe de altă parte, jucătorul le poate arunca, folosind-le ca rachete. Jocul conține mai multe tipuri de dușmani, care diferă în armele lor. Ca urmare, jucătorul întâlnește paznici echipați cu puști sau cu aruncătoare de flăcări, de exemplu. Interesant, totuși, focul are impact atât asupra protagonistului, cât și asupra tuturor celor care ajung în fluxul acestuia.

Extra

PEGI 16
Producator Gabe Cuzillo
Distribuitor Devolver Digital
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme Action Top-Down indie games 2D Beat 'em up

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Ape Out