ARKTIKA.1 Box Art

ARKTIKA.1

PC

8/10 din 2 voturi

Gen: Acțiune

Data lansare: 10 Oct 2017

Descriere

ARKTIKA.1 este un shooter pentru prima persoană de tip science-fiction de la VR dezvoltat de 4A Games, creatorii seriei de jocuri Metro. Jocul are loc în secolul 22, câteva decenii în noua epocă a ghețarilor. Oamenii sunt forțați să locuiască în zone apropiate de ecuator, dar teritoriile din nord și sud nu sunt complet abandonate, deoarece sunt încă bogate în resurse naturale. Unii oameni trăiesc încă în zonele înghețate ale planetei pentru a le aduna. Ne jucăm ca soldat care a fost angajat pentru a proteja o colonie situată în ceea ce a fost odată Rusia. Pe măsură ce ne jucăm, ne vom confrunta cu bandiții, cu agenții angajați de rivalii angajatorului nostru și cu creaturi ciudate care au venit odată cu epoca de gheață. Gameplay-ul se concentrează asupra luptei și mecanica sa a fost proiectată de la zero pentru a se potrivi cu controlorii de mișcare. Datorită acestui fapt, putem utiliza, de exemplu, două pistoale și vizează două direcții diferite.

Poveste

Jocul are loc în secolul 22, câteva decenii în noua epocă a ghețarilor. Oamenii sunt forțați să locuiască în zonele din apropierea ecuatorului, deoarece acestea sunt singurele locuri în care existența în mod rezonabil normală este posibilă. Cu toate acestea, teritoriile din nord și sud nu sunt complet abandonate, deoarece sunt încă bogate în resurse naturale. Unii oameni trăiesc încă în zone înghețate ale planetei pentru a le aduna. Ne jucăm ca soldat care a fost angajat pentru a proteja o colonie situată în ceea ce a fost odată Rusia.

Mecanici

ARKTIKA.1 pentru PC / Windows este un shooter de prima persoană doar pentru VR. Pe măsură ce ne jucăm, ne vom confrunta cu bandiții, cu agenții angajați de rivalii angajatorului nostru și cu creaturi ciudate care au venit odată cu epoca de gheață. Gameplay-ul se concentrează asupra luptei și mecanica sa a fost proiectată de la zero pentru a se potrivi cu controlorii de mișcare. Datorită acestui fapt, putem utiliza, de exemplu, două pistoale și vizează două direcții diferite.

Extra

PEGI 18
Producator 4A Games
Distribuitor 4A Games
Moduri de joc Single Player
Virtual Reality Oculus Rift
Limba Engleză
Teme science fiction Action FPP FPS Oculus Rift shooters virtual reality

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru ARKTIKA.1