Ashes Cricket 2009 Box Art

Ashes Cricket 2009

PC PS3 Wii Xbox 360

Gen: Sport

Evaluare: 7/10 din 1 voturi

Data lansare: 19 Aug 2009

Descriere

Ashes Cricket 2009 este un joc de Cricket pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC și Wii. Versiunile 360, PS3 și PC au fost dezvoltate de Jocurile de transmisie. Versiunea Wii a fost dezvoltată de Gusto Games. Acesta dispune de echipe licențiate din Anglia & Wales Cricket Board, Consiliul Cricket Australia și Clubul Cricket din Marylebone. Acesta oferă întregul Anglia & Echipele de cricket din Australia.

Motivele din toate națiunile de joc Test sunt disponibile în afară de Bangladesh, cu toate cele 5 serii din seria 2009 din 2009 incluse în acest. Toate țările cu experiență, precum și Irlanda și Kenya, sunt prezente la orele de începători ale anului 2009; deși numai Anglia și Australia sunt licențiați.

Sunt incluse mai multe moduri de joc, pentru a permite jucătorilor să joace în diferite serii moderne de cricket, inclusiv Ashes, Cricket de încercare, One Day International și Twenty20. Multiplayer online este, de asemenea, disponibil prin intermediul Xbox Live, PlayStation Network și Nintendo WiFi. Există un mod istoric numit Modul Legend, unde jucătorii pot juca meciuri de cricket celebre din istorie. Sunt disponibile, de asemenea, moduri de a crea un jucător, de echipă și de turneu. Comentariul este furnizat de ex-cricketers cunoscuți: Tony Greig, Ian Bishop, Shane Warne, Ian Botham & amp; Jonathan Agnew sunt toate prezentate în joc. Versiunea Wii este dramatic diferită de celelalte console, fiind dezvoltată special pentru jocurile Wii by Gusto. Această versiune utilizează telecomanda Wii pentru a permite jucătorului să joace fotografii de cricket care sunt recreate în joc.

Windows XP / Vista. (dacă se rulează Windows Vista SP1 sau o versiune superioară este recomandată) DirectX 9.0c2 Ghz Pentium sau echivalent AMD ™ 1 GB RAMGraphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1600 sau de mai sus Shader 3.0 256MB RAM cardDirectX Card de sunet compatibilDouă dublă DVD-ROM Drive Drive 2.5 GB XP / Vista. (dacă se rulează Windows Vista SP1 sau o versiune superioară este recomandată) Cardul RAMGraphics DirectX 9.0c3 GHz Pentium 4 sau AMD ™ echivalent și mai mare de 1.5 GB RAMGraphics: GeForce 8800GS & de mai sus sau seria Radeon X1900 & amp; cartela de sunet de mai sus: Creative Sound Blaster X-Fi Card de sunetDual Layer compatibil DVD-ROM Drive3 GB spațiu pe hard disk

Extra

PEGI 3 Serie Brian Lara Cricket Producator Gusto Games Ltd. Distribuitor Atari SA Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Cricket Sports

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Ashes Cricket 2009