Attack on Titan 2 Box Art

Attack on Titan 2

PC PS4 Xbox One Nintendo Switch

Gen: Acțiune

Data lansare: 20 Mar 2018

Descriere

O continuare a jocului Attack on Titan lansat n 2016. Attack on Titan 2 (cunoscut și în Europa ca AOT 2) a fost dezvoltat de Omega Force (creatorii de exemplu, Dynasty Warriors), care aparține lui Koei Tecmo. Povestea sa bazat pe cel de-al doilea sezon al anime-ului, dar datorită cooperării creatorului original al francizei, Hajime Isayama, prezintă și noi fire de complot. Producția este un joc de acțiune pentru TPP. Jucați ca războinici pregătiți, care luptă împotriva creaturilor umanoide gigantice ale Titanilor. A doua tranșă are mai multe personaje care pot fi redate și un sistem de control îmbunătățit, care vă oferă și mai multă libertate. Jocul vă permite, de asemenea, nu numai să luptați cu monștrii, ci și să cunoașteți caracterele cheie.

Poveste

Povestea sa bazat pe cel de-al doilea sezon al anime-ului, deși sunt prezente și noi fire de complot, dezvoltate împreună cu Hajime Isayama (autorul manga Attack on Titan). Lumea este depășită de titanii omonime, creaturi gigantice care mănâncă omul. Oamenii au fost aproape complet șterși, iar supraviețuitorii se adăpostesc în orașe înconjurate de ziduri imense.

Mecanici

Attack on Titan 2 pentru PC / Windows este un joc de acțiune TPP, în care joci ca războinici pregătiți, care luptă împotriva Titanilor. Ei pot face acest lucru folosind un echipament special numit Trei-dimensională Manevră Gear, care le permite să se deplaseze rapid în toate direcțiile, să evite atacurile și să tragă lovituri letale dușmanilor tăi. Cele două tranșe oferă câteva noutăți. Sistemul de control a fost îmbunătățit și vă oferă mult mai multă libertate. Attack on Titan au prezentat 10 personaje redate, în timp ce sequel-ul are mai multe dintre ele. În plus, gameplay-ul se concentrează nu numai pe luptă, ci și pe ex. aflați mai multe despre caracterele cheie.

Extra

Serie Attack on Titan
PEGI 18
Producator Omega Force
Distribuitor Koei Tecmo
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme Action Fantasy manga and anime TPP

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Attack on Titan 2