Battlefield 1942 Box Art

Battlefield 1942

PC Mac

Gen: Acțiune

Evaluare: 8.5/10 din 2 voturi

Data lansare: 12 Sep 2002

Descriere

În timpul jocului, jucătorii își asumă rolul uneia dintre cele cinci clase de infanterie: Scout, Assault, Anti-Tank, Medic, and Engineer. Jucătorii au, de asemenea, capacitatea de a acoperi diferite avioane de luptă și bombardiere din al Doilea Război Mondial de al Doilea Război Mondial, navighează navele de capital, submarinele și purtătorii de aeronave, apărarea artileriei de coastă, tancurile de acționare, APC-urile și jeepurile. Când intrați într-un joc, jucătorii aleg una din cele două părți; axă sau aliați. Jocul a fost primul FPS de succes care include hărți pe scară largă și joc de tip sandbox.

Wake Island, una dintre hărțile stabilite în Pacific. Vehiculele: Eliberarea inițială a Battlefield 1942 conținea 35 de vehicule istorice de precizie ale celui de-al doilea război mondial. Printre acestea se numără submarine, avioane, jeepuri, tancuri, APC, nave de luptă și transportatori de avioane. Moduri de joc: Există trei moduri multiplayer: Team Deathmatch, Capture the Flag și Conquest. Acesta din urma a devenit un semn distinctiv al jocurilor din Battlefield. Ochelari si arme: In cele cinci clase, exista un total de 19 arme diferite. Fiecare clasă are o abilitate unică, cum ar fi vindecarea medicului sau repararea vehiculelor pentru inginer.

Battlefield 1942 are un singur mod de jucător. Cu toate acestea, acest lucru este pur și simplu un mijloc de a juca multiplayer împotriva roboților și este menit a fi mai mult o introducere în joc, permițând jucătorilor să se familiarizeze cu hărțile și jocul. Multiplayer este inima Jocuri de luptă. În Battlefield 1942, până la 64 de jucători pot juca în același meci. Acest lucru, combinat cu hărțile mari, a câștigat franciza câmpului de luptă o reputație de a fi mai strategică decât ceilalți utilizatori online.

Toate hărțile din joc se bazează pe bătăliile reale care au avut loc în timpul celui de-al doilea război mondial. Acestea includ bătăliile din Africa, Europa și Pacific. La începutul unei runde, jucătorii aleg să joace fie ca axă, fie ca aliați. Pe hărți diferite, aceste două echipe corespund unor țări diferite. În joc, axa este reprezentată de Germania și Japonia. Aliații sunt reprezentați de America, Anglia și Rusia. Pe lângă Deathmatch și Team Deathmatch, Battlefield 1942 oferă și modul Conquest. În Conquest, ambele echipe încep cu o cantitate egală de bilete (suma exactă variază în funcție de hartă și de server). Fiecare respawn costă un bilet, iar obiectivul este de a reduce biletele celorlalte echipe la zero, ceea ce se poate face prin uciderea dușmanilor. Cu toate acestea, pe fiecare hartă există steaguri amplasate în locații cheie. Controlul acestor steaguri nu numai că activează punctele de focalizare. Dacă una dintre echipe controlează majoritatea steagurilor de pe hartă, biletele inamicului vor începe să scadă. Pe măsură ce sunt controlate mai multe steaguri, scăderea este mai rapidă. Dacă o echipă controlează toate steagurile și niciunul dintre jucătorii echipei inamice nu este în viață (ceea ce înseamnă că ei nu reușesc să captureze un punct respawn), biletele scad la zero imediat. Două expansiuni au fost lansate pentru Battlefield 1942: Drumul spre Roma și armele secrete ale celui de-al doilea război mondial. Drumul spre Roma a introdus noi bătălii bazate pe hărți care au avut loc în Italia în timpul celui de-al doilea război mondial, precum și unele arme și vehicule noi. Au fost introduse și două noi armate; Italia (pentru axă) și Forțele libere de Franța (pentru aliați). Armele secrete ale celui de-al III-lea război mondial au avut un traseu mai puțin convențional și au adăugat arme și echipamente bazate pe cercetările realizate în timpul celui de-al doilea război mondial. Printre acestea se numără jetpacks, jetplanes și rachete ghidate. Extinderea a adăugat, de asemenea, un mod de joc bazat pe obiective.

Extra

PEGI 16 Serie Battlefield Producator DICE Distribuitor EA Games Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Action FPP FPS World War II shooters co-op multiplayer Battlefield

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Battlefield 1942