Ben 10 Box Art

Ben 10

PC PS4 Xbox One Nintendo Switch

6/10 din 1 vot

Gen: Acțiune

Data lansare: 10 Nov 2017

Descriere

Un joc de acțiune arcadă bazat pe licența unei serii de televiziuni populare care poartă același titlu. Jucătorul preia încă o dată rolul lui Ben Tennyson - protagonistul trebuie să facă față forțelor răului care amenință întreaga lume. Ben nu este singur, totuși, atât vărul Gwen cât și bunicul Max îl susțin în căutarea lui. Similar cu tranșele anterioare ale seriei, Ben 10 se joacă dintr-o vizualizare de la o persoană terță. Jucătorul traversează diverse locații, sare peste platforme, evită diferite amenințări, rezolvă puzzle-uri simple de mediu și luptă cu dușmanii care au apărut în seria originală de televiziune. În luptă, Ben folosește dispozitivul Omnitrix special, care îi permite să se transforme în formele a zece creaturi de pe alte planete - făcând astfel protagonistul să câștige avantajul asupra dușmanilor lor. Jugglingul atacurilor rapide, ușoare și loviturilor mai lentă, dar mai puternice este, de asemenea, crucial pentru victorie, în afară de legarea atacurilor în combinații spectaculoase. Jocul vine cu vizuale simple inspirate de originalul TV din punct de vedere al stilului - creatorii au folosit tehnicile de umbrire în procesul de producție.

Poveste

Jucătorul preia rolul personajului titular, care încă o dată trebuie să facă față forțelor răului care amenință întreaga lume. Protagonistul nu este însă singur - în timp ce se luptă să-și îndeplinească misiunea, el poate conta pe vărul său Gwen și pe bunicul său Max.

Mecanici

Similar cu jocurile anterioare din serie, Ben 10 pentru PC / Windows este jucat de la o vizualizare de la o persoană terță. Jucătorul traversează diverse locații, sări peste platforme, evită diferite amenințări, rezolvă puzzle-uri simple, de mediu și luptă împotriva dușmanilor întâlniți. Printre adversari, jucătorul va găsi în principal adversarii care au apărut în seria TV - de exemplu, Zombozo, Queen Bee sau Weatherheads. În luptă, jucătorul folosește abilitățile unice ale lui Ben Tennyson - folosind dispozitivul special Omnitrix, el poate transforma forma în zece creaturi de pe alte planete, ceea ce îi oferă un avantaj față de dușmanii săi; jucatorul deblocheaza treptat noi formulare. Jugglingul de atacuri ușoare și loviturile mai lent, dar mai puternice este de asemenea crucial pentru victoria în luptă, în afară de combinarea abilă a atacurilor în combinații spectaculoase.

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Ben 10