Call of Duty 2 Box Art

Call of Duty 2

PC Xbox One Mac Xbox 360

Gen: Acțiune

Data lansare: 25 Oct 2005

Descriere

Call of Duty 2 este al doilea joc din seria Infinity Ward, publicat de Activison. Jucați rolul câtorva soldați, fiecare membru al armatei britanice, ruse sau americane, și luptați împotriva naziștilor în locații din întreaga Europă, Africa de Nord și Rusia. Fiecare dintre locațiile jocului se bazează pe bătăliile reale din cel de-al doilea război mondial. Jocul a fost un titlu de lansare pentru platforma Xbox 360 și a fost ulterior lansat pe PC. În septembrie 2016, versiunea Xbox 360 a jocului a fost făcută compatibilă cu versiunile anterioare, ca parte a compatibilității Xbox One Backwards.

Jucătorii sunt prezentați cu un HUD radar în partea stângă jos a ecranului, care conține informații cum ar fi obiective puncte, poziții inamice și direcția de călătorie. Majoritatea obiectivelor constau în lucruri cum ar fi aruncarea unei bombe pe un tanc de panzer plictisitor, distrugerea unui mortar, curățarea clădirilor soldaților Axei sau pur și simplu atingerea următorului punct de control. Există mai multe situații în care se poate alege în ce ordine să se îndeplinească obiectivele misiunii. Jucătorul poate să transporte două arme în orice moment și până la 4 fragmente și 4 grenade de fum. La începutul fiecărei misiuni, jucătorul este adesea înarmat cu un mitralieră pentru luptă strânsă și o pușcă pentru luptă de la distanță. Oricare dintre arme pot fi schimbate pentru armele găsite împrăștiate pe câmpul de luptă, unele dintre cele mai bune echipamente sunt adesea scoase din cadavre de naziști. Jucătorul poate folosi de asemenea un atac la corp când este în apropiere. Call of Duty oferă un anumit grad de tactică care adesea combină o utilizare a grenadelor cu avansarea pentru a acoperi și a folosi unul dintre cele trei grade de elevație (standard în poziție verticală, cârlig sau crawling). Personajul jucătorului este, de asemenea, capabil să sară, ceea ce este util pentru negocierea resturilor.

O mare parte din modul de joc în COD2 se învârte în jurul atingerii următorului punct de control. Există exemple frecvente de dușmani infinit hrăniți, care pot fi depășiți doar prin avansarea într-o anumită poziție, astfel încât unitățile AI prietenoase să intre într-o nouă poziție. Includerea dușmanilor infinit reproduce formează modul în care jucătorul se va ocupa de multe dintre provocările din COD2, alergând și aruncând în aer fracțiunea este adesea singura opțiune disponibilă. Cu toate că acest lucru oferă un ritm rapid de acțiune, joc de acțiune ambalate poate uneori să strică sensul realism pe care titlul se străduiește să îl atingă. Call of Duty 2 are trei campanii separate fiecare dintre care este împărțită în bătălii care au fiecare capitolele lor componente:

Demolarea

1: Războiul din timpul iernii. Privat Vasili Koslov. Langa Moscova - 1941

Formarea armatei rosiiDemolitie

2: NU

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Call of Duty 2