Call of Duty: Black Ops IIII Box Art

Call of Duty: Black Ops IIII

PC PS4 Xbox One

Gen: Shooter

Data lansare: 12 Oct 2018

Descriere

Black Ops IIII este o altă intrare în seria Call of Duty și cea de-a patra tranșă din subseria Black Ops. Similar cu jocurile Black Ops anterioare, titlul a fost dezvoltat de Treyarch, iar portul PC a fost creat în colaborare cu Beenox Software. Jocul a fost publicat de Activision-Blizzard. Call of Duty: Black Ops IIII are loc între evenimentele prezentate în Call of Duty: Black Ops II și Call of Duty: Black Ops III. Contrar jocurilor anterioare din serie, titlul nu are o campanie single-player. În schimb, dezvoltatorii au decis să spună povestea diverselor specialiști prin modul multiplayer.

Mecanici

Acțiunea în Call of Duty: Black Ops IIII este prezentată dintr-o perspectivă de prima persoană. Jocul introduce diferite modificări în mecanica gameplay-ului. Cel mai important este lipsa regenerării automate a sănătății. Acum, jucătorii se pot vindeca manual când timpul este corect. Dezvoltatorii au scos, de asemenea, saltul de zăpadă. Armele nu sunt niciodată trase în jos și este posibil să trageți chiar și în timpul cățărării sau folosind cârligul de luptă. În modul multiplayer, jucătorii își asumă rolul de specialiști. Fiecare dintre ele are un set unic de abilități de luptă, avantaje și slăbiciuni. Profitând de aceste diferențe este cheia victoriei. De exemplu, specializarea Recon este conștientizarea situației - tot ceea ce se poate vedea sau auzi în timpul luptei. El poate dezvălui ceața de război de la minimap cu un senzor special și arată locațiile dușmanilor aliaților săi. În timpul jocului, jucătorii pot folosi diverse arme. Fiecare armă are un set de add-on-uri, inclusiv module de operator - elemente speciale care se comportă diferit în funcție de specializarea utilizatorului.

Moduri de joc

Multiplayerul este pilonul Call of Duty: Black Ops IIII. Se concentrează nu pe bătăliile individuale, ci pe jocul pe bază de echipă. Jocul introduce, de asemenea, un modul de luptă royale numit Blackout. În Blackout, jucătorii sunt duși pe o hartă vastă (aproximativ 1500 de ori mai mare decât celebrul Nuketown), care prezintă lucrurile luate de pe cele mai populare hărți ale seriei. Harta poate fi parcursă pe jos sau cu ajutorul vehiculelor și mașinilor (inclusiv bărci, avioane și mașini). Jucătorii își asumă rolul de personaje clasice din intrările anterioare din serie și pentru a câștiga un jucător trebuie să devină ultimul om în picioare. Black Ops IIII oferă și un mod zombie care începe o poveste nouă. În timpul jocului în acest mod, jucătorii își asumă controlul asupra a nouă personaje care se confruntă cu vechile ordini rănite. Merită menționat faptul că zombiile pot fi combătute împreună cu alți jucători sau cu companionii controlați de inteligența artificială.

Extra

Serie Call of Duty
PEGI 18
Producator Treyarch
Distribuitor Activision
Moduri de joc Single Player Multiplayer
Limba Engleză
Teme Action FPP FPS shooters multiplayer

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Call of Duty: Black Ops IIII