Dead Star Box Art

Dead Star

PC PS4

Gen: MOBA

Data lansare: 05 Apr 2016

Descriere

Dead Star este Armature Studios prima proprietate originală și a fost anunțată pentru PlayStation 4 și PC în data de 6 octombrie 2015. A fost lansată pe 5 aprilie pentru ambele platforme și a fost inclusă ca parte a serviciului PlayStation Plus pentru proprietarii de PS4. Dead Star combină mecanicii împreună cu RPG-urile, cu MOBA-urile și cu împușcăturile de tip twin stick.

18 octombrie 2016 Armature Studio a anunțat că funcționalitatea online (inclusiv multiplayerul) va fi închisă pe 1 noiembrie 2016. După eliminarea componentei online, proprietarii jocului vor putea să joace tutorialul în joc. Jack Matthews, director de operațiuni pentru site-urile din Armature Studio, că costul de rulare a serverelor a eclipsat veniturile generate de joc și a forțat studioul să ia o decizie dificilă, încheind scurta ședință a Dead Star.

Există două moduri de joc primare.

Jocurile constau în meciuri 5v5 sau 10v10 jucate pe hărți generate în mod procedural. Jucătorii aleg trei nave ca parte a încărcăturii pe care le pot schimba în timpul jocurilor. În timpul fiecărui meci, navele jucători pornesc la nivelul 1 și în timp ce îndeplinesc sarcini cum ar fi uciderea adversarilor, luarea de avanposturi și strângerea de resurse ei pot să-și ridice nivelul de abilități similar cu alte jocuri MOBA, cum ar fi League of Legends și Dota 2. Ca și în cazul acelor jocuri, obiectul fiecărui meci este distrugerea bazei oponenților. Jucătorii vor juca "faima" pentru aceste acțiuni, care vor fi reflectate pe profilul jucătorilor lor. Fame va crește un nivel de jucător care va duce la mai multe recompense. Jucătorii pot câștiga recompense diferite în funcție de rezultatul meciurilor. Aceste recompense includ portrete, piei pentru nave, componente care oferă upgrade-uri permanente navelor, membrii echipajului de specialiști și contracte de execuție de evacuare care sunt folosite ca jetoane pentru un mod de joc diferit. În plus față de jucătorii capabili să distrugă baza de inamici în fiecare meci are un tun de aparare Guardian. Echipele umple un metru prin capturarea și modernizarea avanposturilor. Odată ce metrul umple tunul va porni la baza echipelor opuse pentru a-l distruge. Dacă un jucător câștigă un contract de fugă de evacuare, îl poate folosi pentru a juca misiunea de a ieși.

Contractul indică jucătorul într-o navă de capital pe care poate încerca să o scape din sectorul penitenciar. Jucătorii pot folosi specialiști pentru a stăpâni diferite stații de control. Alți jucători pot fi invitați la joc pentru a escorta nava și a ajuta la scăparea ei. Pentru a câștiga modul, nava trebuie să facă o serie de salturi în sectoarele penitenciarelor. Când o navă sare între sectoare, jucătorii de la evadare se vor găsi într-un meci live 10v10 din modul Conquest. Celelalte două echipe care joacă Conquest pot ignora nava de capital sau trupa împreună pentru a încerca să o distrugă. Dacă nava este distrusă, jucătorii care au adus suficiente daune câștigă recompense rare. Dacă nava de capital evadă, jucătorii care au scăpat cu ea câștigă recompense nerealizabile prin orice alt mijloc. Există în prezent trei facțiuni străine care au câte trei nave fiecare și jucătorii se pot amesteca și se potrivesc între facțiuni. Fracțiunile includ Valant - ofensator bazat, concentrându-se pe puterea de focIlid - bazat pe stealth, are acces la teleportare și cloakingEstari - suport bazat, concentrându-se pe repararea navelor și colectarea resurselor

vapoare cu un nivel scăzut de sănătate, dar cu viteză rapidă. Mai rapid la captarea avanposturilor datorită vitezei lor SpeedRaider - nave cu o putere medie, mai ușoare, cu stil de sprijin. Aveți o capacitate de încărcare mai mare decât alte naveFrigate - cantități mari de sănătate și putere, dar nave cu stil lent de capital. Excelențe la deteriorare

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Dead Star