Dying Light 2 Box Art

Dying Light 2

PC PS4 Xbox One

Gen: Acțiune

Data lansare: 31 Dec 2020

Descriere

Dying Light 2 este un joc de acțiune deschis în lumea întreagă, în care jucătorii traversează un oraș infestat de zombi. Jocul este o continuare a lansării din 2015, Dying Light. Jocul are un mod de poveste pentru un singur jucător, precum și un modul multiplayer. Studioul care se ocupă de joc este un dezvoltator polonez, Techland. Pe lângă Dying Light, portofoliul studioului include jocuri precum Dead Island și seria de jocuri Call of Juarez.

Poveste

Acțiunea lui Dying Light 2 are loc la 15 ani după evenimentele jocului original și se află într-o zonă complet diferită. Schița generală a complotului este, de asemenea, similară și se bazează pe ideea unei epidemii de zombie virală. Continuarea spune povestea unei comunități de supraviețuitori care se luptă într-un oraș infestat de zombi (care devin deosebit de agresivi după căderea nopții). Spre deosebire de lansarea anterioară, de data aceasta, dezvoltatorii au decis să nu se concentreze pe o poveste liniară și, în schimb, și-au plasat pariul pe un stil de povestire așa-numit "nisip narativ", care le permite jucătorilor să își construiască propria poveste luând decizii pe parcursul jocului. Această parte a jocului a fost mult gândită ca dezvoltatori angajați - printre altele - scriitorul de renume în domeniul RPG-ului, Chris Avellone, responsabil pentru jocuri precum Planescape: Torment, Fallout: New Vegas, Star Wars: Cavalerii Old Republic II și altele.

Mecanici

În Dying Light 2 jucători au ocazia să exploreze un oraș vast infestat de zombi și oameni disperați - adesea periculoși -. Lumea este de patru ori mărimea versiunii originale. Ca și în Dying Light, jocul are un sistem robust de luptă corp la corp (pistoalele sunt prezente în joc, însă lupta corpului este mecanica de luptă de bază). Pe lângă faptul că permite jucătorilor să decapite dușmani, jocul include un sistem de crafting, care permite adăugarea multor caracteristici diferite armei. Jocul pune foarte mult accent pe elementele parkour, care permit jucătorilor să traverseze lumea cu o mulțime de libertate, singura limitare fiind faptul că fiecare acțiune (chiar dacă se ține pe o muchie) consumă o parte din bara de rezistență. Dying Light 2 are de două ori mai multe animații legate de mișcare, inclusiv sărituri, alergări și alte cascadorii. Creatorii au inclus și puzzle-uri de mediu bazate pe cascadorii, forțând jucătorii să își planifice rutele înainte. Jocul are un ciclu zi / noapte, care are impact asupra forței și comportamentului inamicilor; zombii devin mult mai periculoși după apus, deci este o idee bună să țineți cont de timp și să explorați cu atenție împrejurimile. În plus, studio-ul responsabil, Techland, a pus un accent deosebit pe faptul că alegerea jucătorului este reprezentată în lumea jocurilor. Dezvoltatorii au îmbunătățit, de asemenea, AI inamic; acum dușmanii își pot schimba stilul de atac în timpul luptelor.

Extra

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Dying Light 2