Dynasty Warriors 9 Box Art

Dynasty Warriors 9

PC PS4 Xbox One

Gen: Acțiune

Data lansare: 30 Jun 2018

Descriere

O altă parte completă a seriei populare de jocuri de acțiune din perspectivă terță parte cu caracteristici tactice. Seria este dezvoltată de studioul japonez Omega Force. Povestea lui Dynasty Warriors 9 se bazează pe romanul Roman al celor Trei Regate care descrie războiul civil chinez care a avut loc în secolul al II-lea și al III-lea. Jucătorul poate alege din câteva duzini de caractere variate, dintre care unele sunt bine cunoscute din înregistrările anterioare din serie. Restul sunt personaje complet noi sau altele din alte jocuri ale acestui dezvoltator. Modul de joc se concentrează asupra luptelor în timp real cu sute de participanți. Titlul a fost lansat ca parte a celei de-a cincisprezecea aniversări a seriei și introduce câteva noutăți importante pentru saga, inclusiv un sistem de lupte modificat și o lume deschisă mare, care conține întreaga China. Cheia victoriei constă în folosirea corectă a armei disponibile și a abilităților speciale de diferite personaje și în exploatarea topografiei câmpurilor de luptă.

Poveste

Povestea din Dynasty Warriors 9 pentru PC / Windows se bazează pe romanul românesc al celor Trei Regate, care descrie războiul civil care a avut loc în China în secolul al doilea și al treilea. Jucătorul poate alege dintr-o varietate de personaje diferite - 83 de caractere cunoscute de la Dynasty Warriors 8: Empires și altele noi. Printre aceștia se numără și războinici cunoscuți din alte jocuri create de acest studio, inclusiv generalul Zhou Cang din turneul galben, care a apărut în romanul mai sus menționat de Luo Guanzhong și în jocul Musou Stars.

Mecanici

Stâlpul Dynasty Warriors 9 pentru PC / Windows este o luptă în timp real cu sute de participanți. Înainte de bătălie, jucătorul poate lua câteva decizii tactice, iar apoi se poate alătura câmpului de luptă unde împinge inamicii alături de armata pe care o conduce. Sistemul de luptă a fost mult schimbat comparativ cu înregistrările anterioare din serie. Cu toate acestea, cheia pentru eliminarea hoardelor de inamici constă în folosirea corectă a armelor disponibile și a aptitudinilor speciale care variază în funcție de caracterul controlat. Competențele și atacurile mai puternice sunt deblocate prin dobândirea de experiențe. Spre deosebire de tranșele anterioare care au avut loc la niveluri închise, plane, Dynasty Warriors 9 oferă o lume deschisă, deschisă, care conține întreaga China. Nisipul care poate fi explorat în mod liber conține orașe istorice și topografie variată care permite jucătorului să folosească tactici diferite - diferența în înălțime poate oferi un avantaj tactic pentru una dintre armate.

Trailer

Asemanatoare

Madden NFL 18


Madden NFL 18 Box Art

PS4 Xbox One 7.5/10

Gen: Sport

Producator: EA Sports

Data lansare: 25 Aug 2017

NBA Live 18


NBA Live 18 Box Art

PS4 Xbox One

Gen: Sport

Producator: EA Sports

Data lansare: 19 Sep 2017

ARK Park


ARK Park Box Art

PC PS4 8/10

Gen: Aventură

Producator: Peacock Studio

Data lansare: 30 Dec 2017

WWE 2K18


WWE 2K18 Box Art

PS4 Xbox One Nintendo Switch 8.3/10

Gen: Sport

Producator: Yuke's

Data lansare: 17 Oct 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Dynasty Warriors 9