Fallout 4 VR Box Art

Fallout 4 VR

PC

7/10 din 1 vot

Gen: RPG

Data lansare: 12 Dec 2017

Descriere

O versiune specială a Fallout 4 dezvoltată de Bethesda Softworks cu ajutorul căștilor VR. Din punct de vedere al conținutului, jocul nu se abate semnificativ de la original, deși sistemele de combatere, crafting și construire au fost modificate pentru a funcționa cu dispozitive VR. Titlul este încă un RPG extins care ne duce într-o lume post-apocaliptică deschisă. În afară de povestea principală, există o serie de misiuni secundare pe care jucătorul trebuie să le îndeplinească - intenția dezvoltatorilor a fost aceea de a oferi libertate absolută, astfel încât numai jucătorii să decidă să meargă și modul în care acțiunile lor influențează cursul poveste. Pe lângă trăsăturile caracteristice ale seriei, cum ar fi S.P.E.C.I.A.L. caracterul sistemului de atribute și V.A.T.S. sistemul Fallout 4 VR oferă opțiuni extinse de artizanat, care ne permit nu numai să creăm și să îmbunătățim mobilierul, ci și să construim clădiri care servesc ca adăpost pentru protagonist și pentru tovarășii săi.

Poveste

Povestea lui Fallout 4 VR începe în suburbiile americanului Boston, chiar înainte de o detonare nucleară tragică. În timpul scurtei introduceri, ne întâlnim cu familia protagonistului și ne creăm personajul (un bărbat sau o femeie) prin modificarea aspectului său și distribuirea punctelor de calificare. Momente mai târziu, detonarea menționată mai sus apare, iar protagonistul o face pe Vault 111, un adăpost pentru adăposturi. Povestea reală începe cu 200 de ani mai târziu, când principalul erou / eroină iese din buncăr la suprafață și începe lupta pentru supraviețuire în mediul ostil post-apocaliptic. Sarcina noastră principală este de a găsi restul membrilor familiei.

Mecanici

Acțiunea Fallout VR pentru PC / Windows este observată din perspectiva de prima persoană, în timp ce mecanica gameplay-ului se bazează în cea mai mare parte pe soluțiile cunoscute de la Fallout 3. În joc, astfel de simboluri iconice ale seriei ca sistem de atribute caracter special VATS sistem de urmărire, care permite aruncarea de focuri precise la membrele specifice, face o reapariție. De asemenea, producția ne permite să adoptăm un câine sau să ne unim forțele cu alte personaje care pot fi emise comenzi simple. Scopul principal al dezvoltatorilor a fost acela de a oferi libertate absolută jucătorilor, deci depinde doar de noi unde ne hotărâm să mergem și cum acțiunile noastre influențează cursul povestirii. În comparație cu tranșele anterioare ale seriei, sistemul de crafting a fost extins semnificativ și acum ne permite să reciclăm elemente de mediu și să le folosim pentru a crea elemente complet noi și chiar clădiri care servesc ca adăpost pentru protagonist și pentru alți supraviețuitori. Jocul oferă zeci de arme de bază, toate acestea putând fi modificate în sute de moduri unice. În plus, Fallout 4 VR dispune de o versiune îmbunătățită a PipBoy - un dispozitiv care vă permite să gestionați o mulțime de lucruri cum ar fi inventarul, abilitățile etc. și, de asemenea, să jucați jocuri simple mobile - dacă reușiți să găsiți discurile din Wasteland.

Trailer

Asemanatoare

Legion TD 2


Legion TD 2 Box Art

PC 7.5/10

Gen: Strategie

Producator: AutoAttack Games

Data lansare: 20 Nov 2017

Shooty Fruity


Shooty Fruity Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Shooter

Producator: Near Light

Data lansare: 21 Dec 2017

Staxel


Staxel Box Art

PC 5.5/10

Gen: RPG

Producator: Staxel Team

Data lansare: 31 Jan 2018

Ylands


Ylands Box Art

PC 7/10

Gen: Supraviețuire

Producator: Bohemia Incubator

Data lansare: 05 Dec 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Fallout 4 VR