Farmer’s Dynasty Box Art

Farmer’s Dynasty

PC

6/10 din 1 vot

Gen: Simulator

Data lansare: 30 Nov 2017

Descriere

Un simulator avansat de fermă cu caracteristici RPG și simulator de viață. Titlul a fost creat de Toplitz Productions. Jucătorul își asumă rolul unui fermier care a moștenit o fermă după bunicul său decedat. Protagonistul are sarcina de a conduce ferma ruinata spre prosperitate si de a castiga destui bani pentru a o moderniza. Farmer's Dynasty are o lume vastă, deschisă, care poate fi răsfățată liber (pe picioare și prin utilizarea de vehicule diferite, în plus față de tractorul moștenit, jucătorul poate folosi vehicule mai moderne și mai avansate). Stâlpul principal al jocului este sarcini care împing povestea înainte. Printre acestea există obiective care nu au legătură cu agricultura - uneori jucătorul trebuie să repare și unele unelte sau să modernizeze o clădire specifică. De asemenea, responsabilitățile jucătorului includ animale de reproducție, surplusuri de comercializare a culturilor. Mai târziu, în joc, jucătorul poate crea o familie și poate crește puii.

Poveste

Jucătorul se întâlnește cu principalul protagonist al Farmer's Dynastycând ajunge la țară pentru a vedea ferma pe care a moștenit-o după bunicul său decedat. Posesia este aproape complet distrusă - acoperișurile sunt ruginite, iar pereții clădirilor sunt plini de găuri. Uneltele disponibile acolo, ca un tractor vechi, nu sunt cu siguranta ceea ce ar visa un fermier novice. După cum se poate ghici, protagonistul are sarcina de a curăța locul și de a câștiga destui bani pentru modernizarea fermei.

Mecanici

Versiunea PC / Windows a Farmer's Dynasty prezintă o lume vastă, deschisă, care poate fi roamată în mod liber. Jucătorul se mișcă prin fermă pe jos, dar pentru a ajunge în locuri mai îndepărtate și pentru a lucra pe teren, el folosește diverse vehicule - în plus față de tractorul moștenit menționat mai sus, există mai multe mașini moderne și avansate disponibile. Obiectivul principal al jocului este de a completa sarcinile primite de la personaje care nu pot fi redate. Acestea permit jucătorului să împingă povestea înainte. Misiunile nu se limitează la a lucra în teren - din când în când, jucătorul trebuie, de exemplu, să repare unele unelte sau să modernizeze una dintre clădiri. Alte activități includ îngrijirea animalelor de fermă și comercializarea excedentelor de culturi. Jocul permite, de asemenea, jucătorului să înceapă o familie și să ridice un copil pentru a continua "dinastia" titulară.

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Farmer’s Dynasty