Football Manager 2010 Box Art

Football Manager 2010

PC Mac

Gen: Simulator

Evaluare: 8/10 din 2 voturi

Data lansare: 03 Nov 2009

Descriere

Fotbal Manager 2010 continuă tradiția seriei de lansare a noilor caracteristici și îmbunătățiri în fiecare an.

Sistemul de tactici din jocurile anterioare a fost cu totul altceva decât schimbat în întregime în această tranșă. În sistemul au fost adăugate zeci de noi posibilități, inclusiv capacitatea de a defini strict rolurile individuale ale jucătorilor. Abilitatea de a striga instrucțiuni și tactici specifice echipei controlate în timpul unui meci este, de asemenea, o adăugare nouă. Noii veniți la FM vor fi mulțumiți de noile instrumente de analiză a meciurilor. Fiecare acțiune într-un meci este înregistrată într-un raport post-joc, care poate elabora unde strategiile sau strategiile speciale funcționează sau nu.

Aspectul media al jocului nu a fost revăzut în măsura tacticilor sistem, dar există totuși unele îmbunătățiri. Managerii se pot abona la diferite canale de știri sau la anumite persoane chiar. Centrul de știri care afișează informații despre întreaga lume a jocurilor a fost, de asemenea, schimbat pentru a afișa povești care sunt mai relevante pentru playerul de joc. În timp ce sistemul de căutări nu a fost schimbat dramatic, bord va permite să cercetați au fost schimbate dramatic. Aceasta nu este întotdeauna o schimbare bună, mai ales atunci când joci în ligile inferioare.

Accidentările au devenit oarecum mai realiste cu datele amorfe de revenire la acțiune în loc de exact "acest jucător va fi în afara acțiunii timp de șase saptamani "de la cei de la versiunea anterioara.

Din punct de vedere vizual, FM10 ofera un aspect nou nou in comparatie cu jocurile anterioare din serie. O mare parte din interfață a fost condensată și curățată pentru a ajuta noii veniți care s-ar putea simți copleșiți de sfera jocului. Motorul de potrivire 3D a înregistrat și îmbunătățiri. Peste o sută de animații au fost adăugate, iar motorul meci AI a fost în continuare îmbunătățită pentru mai mult realism ArgentinaAustraliaAustriaBelarusBelgiumBrazilBulgariaChileChinaColombiaCroatiaCzech RepublicDenmarkEnglandFinlandFranceGermanyGreeceHollandHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIrelandIsraelItalyMalaysiaMexicoNorthern IrelandNorwayPeruPolandPortugalRomaniaRussiaScotlandSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSwedenSwitzerlandTurkeyUkraineUnited StatesUruguayWalesIntel CPU:. Pentium 4 3.0GHzAMD CPU: Athlon 64 4000Video card: Geforce 7600 GT 256MB sau Radeon Seria X1800 256MBMemoria: Unitate de stocare de 1,5 GBHg: 2.5 GBDirectX: 9.0cMac: Procesor Intel, OS X 10.5, Nvidia Geforce 7300 GT / ATI X1600 Radeon

Extra

PEGI 3 Serie Football Manager Producator Sports Interactive Limited Distribuitor Sega Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Sports Football Management manager

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Football Manager 2010