Golf Story Box Art

Golf Story

Nintendo Switch

Gen: Sport

Data lansare: 30 Sep 2017

Descriere

Dezvoltat de un mic studio independent numit Sidebar Games, Golf Story este o combinație interesantă a mai multor genuri de jocuri video create pentru a oferi experiența de golf titulară. În joc, un jucător ajunge să-și asume rolul de jucător de golf, care călătorește în căutarea noilor provocări și adversari. În ceea ce privește mecanica, jocul este o combinație între Mario Gold și Stardew Valley - Golf Story nu se concentrează doar pe meciuri, astfel încât un jucător ajunge să participe la o adevărată aventură, să vorbească cu NPC-uri și să îndeplinească numeroase sarcini. În timpul jocului, se poate încerca să se rezolve puzzle-uri, misiuni complete care să-și îmbunătățească abilitățile, să achiziționeze mai multe unelte și să se dedice sarcinilor secundare. Meciurile în sine se bazează pe reguli autentice de golf. În joc, totuși, aceste meciuri au o înaltă arcadă și se desfășoară pe diverse terenuri de golf - de la câmpurile tipice de iarbă până la locațiile speciale de apă cu plute plutitoare și crocodili.

Poveste

În joc, cineva își asumă rolul de jucător de golf, care călătorește în lume în căutarea noilor provocări și adversari. Golf Story, cu toate acestea, nu este un joc sportiv tipic, în care unul participă la meciuri consecutive - în schimb, un jucător ajunge să se angajeze într-o aventură, să vorbească cu NPC-uri întâlnite și să-și îndeplinească numeroase sarcini.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica, jocul este o combinație de jocuri din seria Mario Golf, precum și din Valea Stardew. Dezvoltatorii au pregătit opt zone diferite cu propriile orașe, NPC-uri și cursuri de golf. Obiectivul principal al jucătorului este acela de a se confrunta cu maeștrii de golf, însă trebuie să se pregătească pentru aceste meciuri prin îndeplinirea sarcinilor secundare. În metropolele vizitate, se poate, de ex. rezolva un puzzle, completează o misiune care mărește abilitățile și cumpără mai multe bucăți de unelte mai bune. Mai mult, în timpul jocului, un jucător poate să-și îndeplinească diverse sarcini care nu au legătură cu golful - printre altele, se poate participa la o cursă, se poate coborî gazonul, se zbura un dron și multe altele. Meciurile prezintă o arcadă, totuși se bazează pe regulile autentice de golf. Un jucător poate completa găuri pe diferite terenuri de golf - de la cele standard de iarbă până la locațiile speciale de apă cu plute plutitoare și ... crocodili.

Extra

PEGI 3
Producator Sidebar Games
Distribuitor Sidebar Games
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme Sports indie games RPG elements golf

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Golf Story