Hollow Box Art

Hollow

PC PS4 Xbox One

7/10 din 1 vot

Gen: Acțiune

Data lansare: 16 Nov 2017

Descriere

Un joc de aventură de știință și ficțiune de groază de studioul polonez Forever Entertainment. În Hollow jucați ca pilot, care vizitează o stație spațială abandonată în orbita lui Saturn, iar sarcina dvs. este să aflați de ce a dispărut echipajul său. Cu toate acestea, misiunea este dificil de completat, deoarece stația este infestată de mutanții umanoizi, pe care trebuie să îi luptați. Jocul folosește perspectiva unei persoane și jocul se concentrează asupra explorării, rezolvării puzzle-urilor și luptei. Pentru a înțelege povestea, trebuie să spargeți calculatoarele și să citiți notele lăsate de echipaj. Jocul are o coloană sonoră atmosferică și o senzație claustrofobică, asemănătoare cu jocurile de știință și filme clasice de groază.

Poveste

În Hollow jucați ca pilot, care vizitează o stație spațială abandonată care orbitează pe Saturn. Sarcina lor este să descopere de ce echipajul a dispărut, iar misiunea este cu atât mai dificilă datorită faptului că locul nu este complet neocupat. Se dovedește rapid că stația este infestată de mutanți umanoizi, pe care trebuie să îi luptați.

Mecanici

Hollow pentru PC / Windows utilizează perspectiva primei persoane. Jocul este o producție de groază clasică, ceea ce înseamnă că jocul se concentrează pe explorare, rezolvare de puzzle-uri și combatere. În timpul jocului, vizitați diverse locații claustrofobe, asemănătoare unor producții precum Dead Space, precum și filme precum Event Horizon. De asemenea, trebuie să spargeți calculatoarele pentru a găsi notele lăsate de echipajul dispărut, deoarece acestea vă ajută să înțelegeți povestea și să vă finalizați sarcina.

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Hollow