Industries of Titan Box Art

Industries of Titan

PC

Gen: Strategie

Data lansare: 30 Jun 2019

Descriere

Industries of Titan este un joc de strategie economie cu trăsături de joc de strategie în timp real. Acesta a fost dezvoltat de către Jocuri Brace Yourself. Jucătorul are sarcina de a construi un oraș pe Lună. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să adune și să proceseze resursele și apoi să le folosească pentru a crea bunuri. Jucătorul trebuie, de asemenea, să construiască clădiri, să optimizeze munca fabricilor și să se asigure că lucrătorii sunt fericiți - toate acestea în timp ce echilibrează bugetul. El nu este singur pe Lună, deoarece există și alte corporații prezente. Ele sunt controlate de inteligenta artificiala si concureaza cu jucatorul cu afacerile lor si navele de razboi. Acest lucru obligă jucătorul să-și construiască propriile flote - navele sunt construite manual într-un editor.

Poveste

Jocul are loc într-un viitor îndepărtat, când omenirea a început să colonizeze agresiv sistemul solar. Industries of Titan au loc pe Titan, cea mai mare lună a lui Saturn. Jucătorul are sarcina de a construi un oraș industrial plin de fabrici.

Mecanici

Industries of Titan lansat pe PC / Windows este un joc de strategie în timp real. La început jucătorul are acces la câteva clădiri, dar odată cu trecerea timpului, așezarea se transformă într-o mare metropolă. Jucătorul trebuie să creeze procese de producție care să includă colectarea de resurse, prelucrarea acestora și apoi utilizarea resurselor pentru construirea de noi clădiri și crearea de bunuri. Nevoile lucrătorilor trebuie să fie luate în considerare, de asemenea. Cheia succesului constă în echilibrarea tuturor acestor aspecte, generând în același timp profituri. Deși aceste aspecte sunt tipice pentru jocurile de strategie economică, Industries of Titan le extinde cu un aspect militar puternic. Compania jucătorului este doar una dintre puținele corporații prezente pe Titan. Jucătorul trebuie să concureze cu aceștia, frecvent în bătălii directe. Pentru a rămâne în viață, jucătorul trebuie să construiască nave de luptă capabile să lupte împotriva competiției. Fiecare unitate este proiectată manual prin selectarea plasării de arme, scuturi, motoare și alte piese. Scopul este de a minimiza slăbiciunile mașinii în timp ce obțineți cea mai mare putere de foc. Competiția poate fi, de asemenea, slăbită prin acțiuni politice. Ele pot fi, de asemenea, înfrânte prin câștigarea unui mare avantaj tehnologic sau economic.

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Industries of Titan