Ittle Dew 2+ Box Art

Ittle Dew 2+

Nintendo Switch

Gen: Acțiune

Data lansare: 14 Nov 2017

Descriere

O portare a titlului Ittle Dew 2 din 2016 pentru Nintendo Switch. Ittle Dew 2+ oferă o grafică mai bună, extinsă cu mai multe atracții suplimentare, dar practic este aceeași producție ca și originalul. Modul de joc combină elemente de aventură și jocuri arcade. În timp ce jucăm, urmărim o fată numită Ittle, care sa aflat pe o insulă misterioasă împreună cu tovarășul ei, Tippsy. Personajele trebuie să scape de locația periculoasă plină de dușmani prin găsirea a opt elemente ale unei plută. Sarcina nu este însă simplă, deoarece acestea trebuie să abordeze o serie de adversari și puzzle-uri variate, care implică de obicei găsirea de obiecte și plasarea lor în locurile potrivite. Ittle Dew 2+ a fost dezvoltat de Ludosity, creatorii originalului. Jocul a fost publicat de Nicalis, care a contribuit și la promovarea originalului și a lansat și alte câteva titluri, inclusiv The Binding of Isaac: Rebirth.

Poveste

În Ittle Dew 2+, aflăm despre aventurile ulterioare ale lui Ittle și a tovarășului ei, Tippsy, care se prăbușesc pe o altă insulă plină de secrete și creaturi bizare. Cu ajutorul unei hărți magice, trebuie să găsim opt fragmente dintr-o plută care ne va permite să scăpăm de loc.

Mecanici

Titlul combină elemente de aventură și jocuri arcade. Pe de o parte, Ittle Dew 2+ pune accent pe acțiune și pe luptă - în timp ce luptăm, putem să scăpăm de lovituri, alergând la sol și atacând în momentul potrivit. Pe de altă parte, uneori trebuie să rezolvăm un puzzle logic pentru a merge mai departe. De multe ori, ele ne obligă să găsim elementul adecvat și să-l punem la locul potrivit. Cele de mai sus sunt completate de posibilitatea de a îmbunătăți lucrurile. În timpul aventurii, vom vizita o plajă, vom trece printr-o pajiște și vom privi în interiorul unui subsol, printre altele. Ce este interesant, șapte din totalul celor opt niveluri pot fi accesate imediat, așa că depinde numai de noi unde vom merge mai întâi.

Extra

Serie Ittle Dew
PEGI 7
Producator Ludosity Interactive
Distribuitor Nicalis
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme indie games logical elements RPG elements

Jocuri din seriea Ittle Dew

Asemanatoare

Aragami


Aragami Box Art

PC PS4 7.5/10

Gen: Acțiune

Producator: Lince Works

Data lansare: 04 Oct 2016

Battlezone


Battlezone Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Acțiune

Producator: Rebellion

Data lansare: 13 Oct 2016

Rising World


Rising World Box Art

PC 8.3/10

Gen: Acțiune

Producator: JIW-Games

Data lansare: 03 Dec 2014

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Ittle Dew 2+