Klonoa: Door to Phantomile Box Art

Klonoa: Door to Phantomile

Wii PlayStation PlayStation Network

Gen: Platformer

Data lansare: 11 Dec 1997

Descriere

Klonoa: Door to Phantomile este un joc de la PlayStation lansat în 1997 la o mulțime de aprecieri critice. Jocul se învârte în jurul protagonistului Klonoa și al lui Huepow. Jocul a dat naștere și unei sequel Klonoa 2: Veilul Lunatea. Un remake al jocului, pur și simplu intitulat Klonoa pentru Occident, pentru Wii, a fost lansat în Japonia pe 4 decembrie 2008 și în America de Nord în 5 mai 2009 și în Europa pe 22 mai aceluiași an. jocul în care jucătorul controlează Klonoa, o creatură asemănătoare pisicii, cu aripi ca urechi, și prietenul său încrezător Huepow, un spirit încântat în interiorul unui inel. Modul de joc în Klonoa este destul de unic, deoarece jocul este jucat în 2.5D, ceea ce înseamnă că majoritatea jocului este un platformer 2D sidescrolling, dar în anumite puncte jucătorul va trebui să interacționeze cu obiecte din afara dimensiunilor 2D. Klonoa poate trage Huepow din inelul său pentru a interacționa cu obiectele și dușmanii. Odată ce Klonoa a lovit un dușman, el poate să-l folosească pentru a sări dublu sau a trage-l la un alt dușman, făcându-i să se ciocnească și să explodeze. Alte elemente de bază ale gameplay-ului includ alergarea, săriturile și rezolvarea puzzle-urilor pentru a progresa prin jocurile următorului set de niveluri numite Visions. Jocul este alcătuit din 6 viziuni fiecare, cu două secțiuni, în care secțiunea a doua conține o luptă pentru Boss la sfârșit. Șefii sunt o parte integrantă a gameplay-ului din Klonoa, totuși ei au fost criticați pentru dificultatea lor.

Coșmarul lui Klonoa

Parcul de jocuri începe în orașul Breezegale, alimentat de visurile locuitorilor săi, deși nimeni nu poate amintiți-le în mod clar. Cu toate acestea, Klonoa este capabil să-și amintească un vis, în mod specific viu al unui obiect care cade din cer și se prăbușește în muntele din apropiere. Într-o zi, Klonoa se trezește la o descoperire că un obiect sa prăbușit în munte și a pornit cu cel mai bun prieten al său, Huepow, pentru a afla ce sa întâmplat. Când ajung în vârful muntelui găsi doi bărbați ciudați, Ghadius și Joka, care caută un pandantiv cu proprietăți magice. Ei apoi răpesc legendarul Diva Lephise, care îl împinge pe Klonoa și pe Huepow să-i urmărească.

Baladium Breezegale este satul vânt al Phantomilei. Satenii din Breezegale se aseamănă cu iepuri antropomorfe, cu urechi lungi de blană și fețe de pisică. Așa cum se poate aștepta, este satul pe care eroul nostru Klonoa îl cheamă acasă. Printre numeroasele caracteristici remarcabile ale acestui oraș se numără Bell of Wind, un clopot de aur uriaș, plasat în partea de sus a casei numită Bell Hill, cu pandantivul lunii Moon, este ascuns în interior. În afară de Bell, un alt punct de reper al Breezegale este giganticul Windmill din apropierea centrului orașului. Această moară de vânt este prezentată ca fiind sursa puterii Spiritului vântului în timpul celui de-al doilea joc cinematic. Nu în ultimul rând, Balue's Tower este, de asemenea, situat în Breezegale. Deși construcția de pe acest turn a început doar odată cu începerea jocului, până la sfârșitul povestirii are albine

Extra

Serie Klonoa
PEGI 12
Producator Paon Corporation, Ltd.
Distribuitor Bandai Namco Entertainment
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme Arcade

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Klonoa: Door to Phantomile