L.A. Noire Box Art

L.A. Noire

PC PS4 Xbox One Nintendo Switch PS3 Xbox 360

Gen: Aventură

Evaluare: 8.7/10 din 18 voturi

Data lansare: 08 Nov 2011

Descriere

Cole Phelps, un detectiv din LAPC este aruncat intr-un oras inecat in propriul succes. Coruptia este in floare, comertul cu droguri si rata criminalitatii au atins un nivel record. In lupta sa de a face dreptate, Phelps trebuie sa descopere adevarul din spatele unui sir de crime incendiare, conspiratii si asasinari brutale luptand cu interlopii din LA si chiar membrii ai propiului departament pentru a dezvalui un secret care ar putea zgudui orasul.

Poveste

Activitatea echipei din Sydney ne duce înapoi în Los Angeles în 1974. Orașul este plin de corupție și bande de traficanți de droguri. Protagonistul jocului este un veteran al celui de-al doilea război mondial numit Cole Phelps, care, după ce sa întors în Statele Unite, devine ofițer de poliție. Interesant, jocul vă permite să asistați la momentele-cheie ale carierei lui Cole. Începe să lucreze în poliția rutieră, unde rezolvă cazuri relativ minore. În timp, lucrarea bună a lui Phelps este observată de superiorii săi, ceea ce îl face să fie clasat și repartizat altor departamente, cum ar fi omuciderea și viciul. Este de remarcat faptul că unele dintre cazurile principale sunt interdependente, de ex. de un personaj al unui criminal în serie pe care încerci să-l vânezi. În același timp, evenimentele din timpul războiului și ale membrilor formației foste ale lui Phelps apar sporadic în fundal.

Mecanici

Gameplay-ul propriu-zis este dublu. În primul rând, veți examina scenele crimei - explorați cu atenție o zonă în căutarea unor obiecte importante și a unor dovezi. În plus, Cole trebuie să interogheze cu mândrie pe martori și suspecți. Interogările se bazează pe o mecanică separată, permițându-vă să decideți dacă alegeți să credeți persoana, să vă exprimați îndoielile sau chiar să îi acuzați de minciună, cu condiția să vă puteți susține acest lucru cu dovezi. Este demn de remarcat faptul că fiecare caz se poate desfășura diferit, în funcție de cât de multe dovezi materiale găsiți și de a efectua corect interogările. Există, de asemenea, mai multe secvențe de acțiune. Protagonistul adesea chinuie suspecți (fie pe jos sau cu mașina), se angajează în lupte de pumn și la lovituri spectaculoase (există diferite modele de pistoale, puști și puști de mașină în joc). Pentru căutătorii de frică există câteva duzini de misiuni secundare, în care trebuie de ex. să aibă grijă de bandiți care s-au baricadat într-o bancă.

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru L.A. Noire