L.A. Noire: The VR Case Files Box Art

L.A. Noire: The VR Case Files

PC

8/10 din 1 vot

Gen: Acțiune

Data lansare: 14 Nov 2017

Descriere

iO ediție specială a jocului detectiv L.A. Noire a creat cu vederea căștilor de realitate virtuală. Spre deosebire de originalul, care a fost dezvoltat de către echipa Bondi, L.A. Noire: VR Case Files a fost produs de o filială a Rockstar Games. În joc vizitați Los Angeles din anul 1947. Eroul principal al jocului este detectivul Cole Phelps, un veteran al celui de-al doilea război mondial, care urcă treptat pașii unei cariere în poliție. În timp, el este repartizat în cazuri tot mai dificile - de la infracțiuni rutiere până la crime și trafic de droguri. L.A. Noire: The VR Case Files oferă cele șapte cazuri cunoscute din jocul original, dar introduce o serie de schimbări în mecanica gameplay-ului. Gameplay-ul se bazează încă pe obținerea de probe materiale, examinarea atentă a obiectelor legate de caz și interogarea suspecților - toate acestea ajută la găsirea vinovatului și închiderea cazului în mod corect. Totuși, în loc de vizualizarea CTE, folosită în originalul L.A. Noire, versiunea VR utilizează perspectiva de la prima persoană.

Poveste

L.A. Noire: The VR Case Files îi iau pe jucătorul în Los Angeles, infectat cu crime, din anul 1947. Eroul principal este detectivul Cole Phelps, un veteran al celui de-al doilea război mondial, care urcă treptat pașii carierei poliției. Deși începe în departamentul de trafic, munca lui este recunoscută în curând de angajatorii săi. Ca rezultat, Phelps progresează treptat în ierarhia poliției și se îndreaptă către departamentele de crimă și trafic de droguri. Protagonistul se ocupă de cazuri din ce în ce mai dificile, ceea ce îl apropie din ce în ce mai mult de inima criminală a Orașului Îngerilor.

Mecanici

Lansat pe PC / Windows, L.A. Noire: The VR Case Files consists of seven investigations, luate direct din jocul original. Deoarece jocul se bazează pe căștile VR și controlorii de mișcare, dezvoltatorii au trebuit să introducă o serie de schimbări în mecanica jocului Modul de joc se bazează în continuare pe obținerea de dovezi materiale, o examinare atentă a obiectelor legate de caz și a unor note scrupuloase - toate acestea pentru a ajuta la găsirea vinovatului și a închide cazul într-un mod adecvat. De data aceasta, acțiunea nu este prezentată însă din spatele eroului (TPP), ci din ochii lui (FPP). În plus, puteți să priviți liber locațiile în joc pur și simplu mișcându-vă capul, în timp ce gesturile mâinilor vă permit să manipulați elementele mediului, să ridicați elementele și să le rotiți în căutare de indicii. Bineînțeles, munca unui detectiv nu se oprește în investigarea scenelor crimei - în aventura ta stai adesea în spatele roților mașinilor și participi la activități interesante.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru L.A. Noire: The VR Case Files