Lust for Darkness Box Art

Lust for Darkness

PC

Gen: Aventură

Data lansare: 12 Jun 2018

Descriere

Un joc de aventură cu un set de groază psihologic. Principalul protagonist al acestei povestiri este Jonathan Moon, care, în căutarea soției sale dispărute, se află într-o reședință victoriană. În conacul deținut de Yelvertones, are loc o ceremonie secretă și ocultistă. În plus, conacul este legat de o dimensiune alternativă numită Lusst'ghaa, locuită de ființe degenerate. În Lust for Darkness, un jucător observă acțiunea din perspectiva persoanei întâi și traversează camerele întunecate din conac, precum și locațiile din dimensiunea Lusst'ghaa, pe care le puteți introduce folosind portalurile întâlnite. În aventura sa, un jucător trebuie să rezolve puzzle-uri mai mult sau mai puțin complicate și să învețe informații utile despre lumea din joc. Deoarece protagonistul principal nu este în stare să lupte, în caz de confruntare, un jucător nu mai are altă opțiune decât să se ascundă de pericol și să se strecoare prin adversari. Jocul dezvoltat de Jocurile de film oferă imagini de înaltă calitate - dezvoltatorii și-au inspirat inspirațiile din temele oculte și picturile erotice ale lui Zdzislaw Beksinski.

Poveste

Povestea începe atunci când principalul protagonist - Jonathan Moon - primește o scrisoare de la soția sa, care, în circumstanțe necunoscute, a dispărut de mai bine de un an. După ce a urmat informația pe care a primit-o în timpul apelului telefonic, ajunge la conacul victorian, care aparține lui Yelvertones, unde are loc o ceremonie ocultă secretă. După cum se dovedește, principalul protagonist se amestecă într-un complot mult mai profund, în care sunt implicate forțe întunecate din această lume - conacul este legat de o dimensiune alternativă numită Lusst'ghaa, locuită de ființe degenerate - cu sute de ani în urmă, aceste creaturi și-au modificat trupurile astfel încât să poată experimenta un extaz veșnic.

Mecanici

În versiunea PC / Windows a Lust for Darkness, un jucător observă acțiunea din perspectiva persoanei de prima persoană (FPP). Modul de joc se învârte în jurul aspectului de explorare - în timpul jocului, unul traversează camerele întunecate din interiorul conacului, precum și locațiile din dimensiunea Lusst'ghaa, care pot fi introduse prin portalurile întâlnite. Deoarece protagonistul principal nu este în stare să lupte, iar dimensiunea menționată este locuită de ființele mutante, în caz de confruntare, un jucător nu mai are altă opțiune decât să-și petreacă viața. Este mult mai rezonabil să se ascundă de pericol și să se furișeze în fața adversarilor. De asemenea, important în joc este aspectul de rezolvare a puzzle-urilor prin găsirea de elemente particulare - în acest fel, un jucător poate progresa prin poveste, precum și să învețe câteva informații utile despre lumea din joc.

Extra

Trailer

Asemanatoare

The Sun


The Sun Box Art

PC Android iOS

Gen: RPG

Producator: EGProject

Data lansare: 30 Apr 2018

Everybody’s Golf


Everybody’s Golf Box Art

PS4 7/10

Gen: Sport

Producator: Clap Hanz Ltd.

Data lansare: 29 Aug 2017

Sparc


Sparc Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Sport

Producator: Crowd Control Productions

Data lansare: 29 Aug 2017

Black Squad


Black Squad Box Art

PC

Gen: Acțiune

Producator: NS Studio

Data lansare: 28 Jul 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Lust for Darkness