Magic Ball Box Art

Magic Ball

PlayStation Network

Gen: Block-Breaking

Data lansare: 15 Jan 2009

Descriere

MagicOrbz / Magic Ball este un joc de stil cu stil 3D, cu simulări fizice. Urmand doua teme vizuale distincte, Piratii si Cavalerii, Magic Ball urmeaza conventiile altor jocuri din acest gen, cu power-up-uri aleatorii care cad din piese de nivel care sunt sparte de minge magica. cu 48 nivele, inclusiv nivelele de bonus, conținutul programabil descărcat va fi lansat ulterior. Add-on-ul oferă, de asemenea, o caracteristică personalizată pentru coloana sonoră, care permite jucătorilor să-și redea propriile melodii în timpul redării.

Dispune de player single, multiplayer competitiv și cooperative multi-player. Modurile multiplayer au atât moduri locale cât și on-line. Jocul vine cu 2 lumi diferite care sunt: ​​

Aceste nivele sunt de obicei decorate cu rechini, pirați, palmieri și cimpanzeii desene animate.

După cum sugerează și numele, există cavaleri, dar, împreună, există, de asemenea, forturi, prințese, cai și o mulțime de arbori împrăștiați în aceste 24 de nivele NameDescriptionLonger ArmThis power-up face bratul mai lung.MagnetAceasta putere-up face bile stick la braț și tragi ori de câte ori apăsați X.Normal BallThis de putere-up readuce mingea înapoi la normalBigger BallThis de putere-up face mingea mai puternic și mai ușor de lovit.BombThis Power-up face mingea explozivă.Iron BallAceastă putere-up face mingea smash prin tot fără a bouncing.Multi-ballSplits mingea în 3.WallCreates un perete pentru a vă proteja pentru o miss.Slow DownSlows coboară viteza de minge. Bonus PointsVă găsește o sumă aleatorie de puncte.RandomVă vă dă o putere aleatoare.Extra LifeGi vă o viață suplimentară. Nivelul complet Puteți să terminați un nivel distrugând totul sau prin a lua acest lucru atunci când aveți 3 sau mai puține obiecte rămase în scenăNumele de descriereShrinkageShrinks brațul.Small BallMă mingea mai slabă și mai greu de lovit.Crazy BallMakes mingea se mișcă într- aleatoareSpeed ​​UpMeteaza accelerarea mingii, facandu-l mai greu lovitului.Killer SkullYou pierde instantaneu o viata

Un tip de power-up care impusca ori de cate ori apasati X NamesDescriptionMachine GunShoots gloante ca o masina gun.CanonShoots balls laseraLaserInstantly vaporizează totul în calea saBazookaShoții o rachetă dreaptă care explodează ori de câte ori face contact.

O putere care susține scena Coloana HeadColumn HeadNight timeMește scena întunecată și ușor mai greu de văzut.EarthquakeMește scena și obiectele cad Over.LightningHits anumite obiecte și le distruge instantly.WindBlows mingea și toate obiectele la dreapta.

Extra

Producator Creat Studios, Inc

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Magic Ball