Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions Box Art

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

3DS

8/10 din 1 vot

Gen: RPG

Data lansare: 06 Oct 2017

Descriere

Un remake al lui Mario & Luigi din 2003: Superstar Saga dezvoltat de AlphaDream pe Game Boy Advance. Este un RPG neobișnuit de arcadă, cu o luptă în mișcare. În timpul jocului, frații titulari Mario trebuie să-și unească forțele cu dușmanul lor - Bowser, și împreună au pornit-o în Regatul beanbean pentru a prelua vocea fratelui Princess Peach. Versiunea 3DS a remake-ului jocului are o imagine îmbunătățită, cu modele de caractere mai lustruite și efecte de iluminare mult mai plăcute ochiului. În afară de aceasta, dezvoltatorii au decis să introducă încă două atracții - un nou mod de joc numit Minion Quest: Căutarea pentru Bowser, arătând evenimentele din campania principală așa cum le văd căpitanul Goomba, ShyGuy, Boo și alții, precum si sprijinul cifrelor amiibo ™. Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions este compatibil cu jucăriile Super Mario și, împreună cu lansarea jocului, dezvoltatorii au introdus două figuri noi - Goomba și Koopa Troopa.

Poveste

În timpul jocului, frații Mario titulari se alătură forțelor cu dușmanul lor - Bowser și împreună se îndreaptă spre Regatul beanbean pentru a prelua vocea prințesei Peach, furate într-una din voiajele ei.

Mecanici

Jocul este un RPG neobișnuit de arcadă cu lupta pe bază de turnuri. Jucătorii ajung să controleze două personaje - Mario și Luigi. Atunci când explorați locațiile din joc, se controlează numai un singur caracter, urmat de celălalt, însă când efectuați acțiuni cum ar fi săriturile, un jucător trebuie să apese butoanele pentru fiecare caracter separat. Modul de joc seamănă cu jocurile de platformă clasice. Împreună, frații Mario traversează locațiile, sar peste chasme și prezintă abilități unice care pot fi folosite atunci când rezolvă puzzle-uri simple - de exemplu, Luigi îl poate lovi pe Mario cu ciocanul să-l diminueze și să-l lase să se crawleze în locuri inaccesibile anterior. Combaterea diferă semnificativ de explorare - un jucător nu-și poate mișca personajele la plăcere; cu toate acestea, se pot evita loviturile inamicului, sari peste focurile primite și puteți efectua alte mișcări alegând din comenzile disponibile. Principalii protagoniști pot astfel să sară pe capetele dușmanilor, să-i lovească cu ciocanul menționat anterior și să realizeze împreună atacuri speciale.

Extra

Asemanatoare

The Sun


The Sun Box Art

PC Android iOS

Gen: RPG

Producator: EGProject

Data lansare: 30 Apr 2018

Everybody’s Golf


Everybody’s Golf Box Art

PS4 7/10

Gen: Sport

Producator: Clap Hanz Ltd.

Data lansare: 29 Aug 2017

Sparc


Sparc Box Art

PC PS4 7/10

Gen: Sport

Producator: Crowd Control Productions

Data lansare: 29 Aug 2017

Black Squad


Black Squad Box Art

PC

Gen: Acțiune

Producator: NS Studio

Data lansare: 28 Jul 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions