Medal of Honor: Allied Assault Box Art

Medal of Honor: Allied Assault

PC Mac

Gen: Shooter

Data lansare: 20 Jan 2002

Descriere

Medalie de onoare: Allied Assault este un shooter de prima persoană în timpul celui de-al doilea război mondial. Ea a fost dezvoltată până în 2015, creată de Steven Spielberg, și publicată de EA. Jocul ruleaza pe o versiune modificata a motorului Quake III Arena. Allied Assault a fost primul joc de Medal of Honor lansat pentru Windows și singura intrare care a fost portată pe Linux. Membrii echipei de dezvoltare la 2015 au continuat apoi să creeze Infinity Ward, dezvoltatori ai francizei Call of Duty. Storming Omaha Beach Jucătorii își asumă rolul de locotenent Mike Powell, agent al Oficiului de Strategic Services (OSS), în timp ce are șase misiuni în Europa și Africa de Nord. Fiecare misiune are obiective multiple care trebuie completate. Deși, în general, pe cont propriu împotriva germanilor, Powell va avea uneori sprijinul trupelor aliate pe câmpul de luptă. Această misiune are loc peste coasta algeriană și Arzew. În timpul misiunii, echipa lui Powell este în ambuscadă și trebuie să termine obiectivele rămase pe cont propriu. El primește ajutor și după ce eliberează un aliat, Maj Grillo, dintr-o celulă POW. În această misiune Powell se îndreaptă spre Norvegia cu scopul de a distruge un prototip Detector radar. Maj Grillo se sacrifică pentru a vă permite să intrați în complex.

Una dintre cele mai cunoscute misiuni din seria Medal of Honor a fost că Powell a umblat pe plaja Omaha din Normandia. După lupta intensă, Powell trebuie să facă legătura cu divizia 101 Airborne.

Powell trebuie să se infiltreze în spatele liniilor inamice pentru a afla mai multe despre tancul "King Tiger" pe care germanii îl produc. această misiune Powell trebuie să protejeze un echipaj tanc aliat care se luptă să treacă prin orașul francez Brest. Odată ce orașul este în siguranță, echipa trebuie să scoată un pod pentru a pretinde victoria. În această misiune Powell trebuie să se infiltreze și să distrugă ficțiunea Fort Schmerzen, o instalație de producere a muștarului. Această facilitate a fost una dintre misiunile în Medalia de Onoare pentru Playstation.

Allied Assault a prezentat, de asemenea, un mod foarte popular pentru multiplayeri care a susținut până la 64 de jucători în același timp. Modurile de joc includ: Free-For-AllTeam DeathmatchRound Bazat Echipa DeathmatchObjectiveColt .45Silenced PistolM1 GarandSpringfield 1903Thompson Submachine GunBrowning Automatic RifleMk. II Medal of Honor: Allied Assault are două expansiuni, Medal of Honor: Allied Assault - Spearhead și Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough.

Extra

PEGI 12 Serie Medal of Honor Producator 2015, Inc. Distribuitor Electronic Arts Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Action FPP FPS World War II shooters multiplayer War

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Medal of Honor: Allied Assault