MotorM4X Box Art

MotorM4X

PC

Gen: Racing

Data lansare: 01 Oct 2008

Descriere

Există 10 vehicule în joc, toate fiind camioane sau vehicule de teren de orice fel. Acestea variază de la look-ul lui Jeep Cherokee din 1980 până la modelul Ford F150 din 2006-2008 și include și alte vehicule neconvenționale, cum ar fi bug-ul dune. Există 3 locații destul de mari în joc, toate de care poți să de-a lungul munților Alpii Elvețieni. Deșertul Rochii: O aruncătură de deșert din Arizona / Nevada, cu foarte puțin pe drumul principal (și numai), dar o mulțime de terenuri off- Alaska: o zonă de zăpadă și muntoasă, care primește în mod constant un strat de zăpadă proaspăt.

Există patru tipuri de curse în MotorM4X. Cursa: cursa dvs. standard de bază împotriva altor mașini. alergați pe un teren periculos în afara terenului, cum ar fi dealurile stâncoase și pârtiile înghețate. Pathfinder: cursele de la punctul A la punctul B, fără puncte de control. Amintirea de Burnout: Paradis style race.Trial: Un punct de control de timp a alerga pe un curs de tip rally.

A fost de asemenea menționată un tip de curse de tip drag drag, plus un mod ascendent de urcare în cazul în care obiectivul dvs. este de a ajunge la partea de sus a munte, fără a cădea, dar acestea nu au fost oficial anunțate sau confirmate. Modele de daune pentru toate părțile mașinii. Susține daunele până când le reparați. Condiții meteorologice și de temperatură automată.Caracteristici autoturisme, de la vopsea la suspensie.Carduri murdare în timpul zborului în zăpadă, murdărie și nisip.Unele obiecte distrugătoare (de ex. Semne). cantități de middleware, cum ar fi SpeedTree (care generează mulți copaci din Alpi) și OGRE, care este motorul lor grafic.

Extra

Serie ATV Offroad Fury Producator The Easy Company Distribuitor CI Games

Teme Motorsports

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru MotorM4X