NASCAR Racing 2003 Season Box Art

NASCAR Racing 2003 Season

PC Mac

Gen: Racing

Data lansare: 04 Feb 2003

Descriere

Nascar Racing 2003 Season este ultima tranșă din seria Nascar Racing Simulation Series de la Papyrus pentru PC. Jocul conținea toate piesele lui Nascar, care urmau să fie actualizate mai târziu de comunitatea modurilor de jocuri. De asemenea, a fost prezentat un mod on-line în care puteai juca cu alți 42 de jucători. Jocul a trăit în comunitatea sa modding de ani după ce a fost lansat inițial în 2003, cu multe moduri noi și piese care ies în fiecare an. Nascar Racing 2003 Sezonul a fost creat într-un efort comun atât de Papyrus și Sierra și a fost lansat pe data de 4 februarie 2003 pentru Windows PC și Mac. Toate cele 23 de piese NASCAR licențiate oficial începând cu anul 2003. Întregul pachet Winston Cup + pe o duzină de mașini fictive pentru în cursele online.

Curse online împotriva celorlalți concurenți prin intermediul unor servere speciale sau rețele LAN.

Championship Mode: Rulați întregul program NASCAR Winston Cup din 2003 și vedeți dacă aveți pentru a deveni un adevărat campion NASCAR.

Replay Studio: salvați întreaga cursă și re-urmăriți cele mai bune realizări de curse (sau prăbușiri).

mulți ani de la lansarea sezonului Nascar Racing 2003, numeroase comunități de jocuri de noroc au preluat sarcina de a adăuga nu numai la joc prin intermediul unor noi seturi de mașini și piste de curse, ci și de cr consumând moduri întregi care au permis desfășurarea cursei cu roți deschise, curse de mașini sportive și alte tipuri de mașini care să fie folosite în joc. Astăzi, mai multe grupuri mari și site-uri oferă încă mașini noi, moduri și piese pentru joc, care continuă să prospere în comunitatea de curse de jocuri video. La începutul anului 2004, Electronic Arta (EA) a căutat să achiziționeze drepturile exclusive pentru jocurile legate de NASCAR, iar tot ce era în calea lor era Papyrus și Sierra. În martie 2004, EA a obținut drepturile exclusive de a fi singurul producător de jocuri legate de NASCAR, aducând astfel sfârșitul sezonului NASCAR Racing 2003. Având drepturile deținute de EA, toate exemplarele sezonului NASCAR Racing 2003 au fost scoase din rafturile magazinelor. Fără viitor în ceea ce privește jocurile legate de NASCAR, datorită faptului că EA deținea drepturile de joc, Papyrus sa închis două luni mai târziu în mai 2004. În anii de după despărțirea lui Papyrus, unii dintre personalul din sezonul NASCAR Racing 2003 urmau mai târziu cu David Kaemmer să înceapă ceea ce ar deveni mai târziu simulatorul popular de curse iRacing.com.

Extra

Serie NASCAR Racing Producator Westlake Interactive Distribuitor Sierra Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme for automobiles Racing Motorsports

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru NASCAR Racing 2003 Season