NASCAR SimRacing Box Art

NASCAR SimRacing

PC

Gen: Racing

Data lansare: 15 Feb 2005

Descriere

-

NASCAR SimRacing a fost creat de EA Tiburon și publicat de EA pentru PC și a văzut lansarea oficială pe 15 februarie 2005. Racing licențiat de NASCAR: urmăriți cu mașinile / camioanele din seria NASCAR Nextel Cup Series, NASCAR National Series (Busch) și NASCAR Craftsman Truck Series pe toate piesele oficiale NASCAR din 2004.

Oficial Drivers NASCAR: primele trei serii naționale de curse, de la Jeff Gordon la Ron Hornaday până la Chad Chaffin și toți șoferii în între. Dispune de asemenea de drivere speciale "Fantasy".

Single Player: Du-te la pista împotriva câmpului de drivere NASCAR. Aveți ce aveți nevoie pentru a alerga cu câinii mari? Mod de carieră: Luptă-ți drumul spre partea de sus a scării NASCAR de la începuturi umile. Multiplayer Online: În tradiția cu sezonul NASCAR Racing 2003, NASCAR SimRacing a oferit unele modificări jocului sub forma unor noi seturi de autovehicule și scheme de vopsea create de mai multe comunități online sim de curse și ar putea fi adăugate la joc. Jucătorii ar putea să meargă și să adauge conținut nou în joc, totuși, ceea ce puteau adăuga la joc a fost limitat în comparație cu ceea ce a oferit NR2k3. În toamna anului 2006, EA Sports avea serverele de curse online pentru NASCAR SimRacing închis pentru totdeauna. Shutdown-ul a afectat doar porțiunea online a jocului, iar restul jocului (single player și moduri de carieră) au fost încă jucabile. În cele din urmă, NASCAR SimRacing sa dovedit a fi ultimul joc NASCAR care ar fi lansat pe PC, datorită deciziei EA Sports de a-și concentra eforturile în versiunile console ale jocurilor lor NASCAR. În 2009, NASCAR a eliminat EA de drepturile exclusive asupra mărcii NASCAR pe care au cumpărat-o în 2003, încheind astfel orice dezvoltare sau lansare a viitoarelor jocuri NASCAR de la EA.

Extra

PEGI 7 Serie NASCAR (EA Sports) Producator EA Tiburon Distribuitor Electronic Arts

Teme Motorsports

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru NASCAR SimRacing