Need for Speed: Hot Pursuit 2 Box Art

Need for Speed: Hot Pursuit 2

PC PS2 Xbox GameCube

Gen: Racing

Evaluare: 8/10 din 1 voturi

Data lansare: 02 Oct 2002

Descriere

Nevoia de viteză: Hot Pursuit 2 este un joc de curse dezvoltat de Black Box pentru PlayStation 2 și de EA Seattle pe Xbox, GameCube și PC. A fost publicată de Electronic Arts pentru PlayStation 2, GameCube, Xbox și PC. Jocul a fost lansat pe GameCube pe 30 septembrie 2002, apoi pe PlayStation 2 și pe Xbox pe 1 octombrie 2002. Acesta a fost lansat mai târziu pe PC pe data de 21 octombrie 2002. Jocul este continuarea în 1998 a Need for Speed III: Hot Pursuit, în ciuda faptului că au fost două jocuri în franciza între III și HP: 2. La fel ca și predecesorul său, Hot Pursuit 2 se concentrează foarte mult pe urmărirea de către poliție a mașinilor exotice în jurul unor locații pitorești din întreaga lume.

Jocul are o serie de îmbunătățiri față de intrările anterioare din franciză, o varietate mai mare de masini si o cantitate substantiala de abilitati de ofensiva si de aparare a politiei. Need for Speed: Hot Pursuit 2 a fost lansat atat pentru critica, cat si pentru cea comerciala, castigand comentarii incredibil de favorabile pentru versiunea PS2 si, până în prezent, este încă considerat de mulți ca fiind vârful francizei. Versiunea GameCube, Xbox și PC a suferit cu o serie de probleme tehnice, precum și o lipsă severă de caracteristici găsite în versiunea PS2. Există două moduri principale de joc în Need for Speed: Hot Pursuit 2. Primul mod este, evident, modul Hot Pursuit. Cel de-al doilea mod este modul World Racing, care este un mod tradițional, cu un singur jucător de curse. Fiecare mod are un număr de tipuri diferite de evenimente care sunt enumerate mai jos:

Ultimate Racer Event Tree (versiunea PC) Cursa rapidă: Selectează la întâmplare un mod de mașină, pistă și joc și vă pune instantaneu într-o cursă. Acest mod are mașinile de politie pornite. Sunteți Copul: Acest mod vă permite să preluați controlul asupra unei mașini de poliție în timp ce încercați să interceptați și să opriți șoferii de mare viteză. Jucătorii trebuie să pornească de pe sirenă, pe măsură ce accelerează mașinile, pentru a le viza și a continua să-i îngroșească. Jucătorii au, de asemenea, capacitatea de a suna în sprijinul forțelor de poliție pentru a elimina adversarul, cum ar fi blocajele, elicopterele sau croazierele de poliție de rezervă.Challenge: Acest mod vă permite să selectați o mașină, o pistă și un mod de joc pentru a juca. În esență, Quick Race cu opțiuni personalizabile. Acest mod folosește mașinile de politie. ULtimate Racer: Unul din NFS: cele două moduri principale ale HP2. Ultimate Racer este un mod de provocare bazat pe arbori de evenimente, care atrage jucătorul într-o varietate de curse și provocări. Avansând mai departe în copac, deblochează mașini mai bune, piese mai grele și alte elemente extra. Ultimate Racer are și anumite evenimente "Sunteți Copilul".

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Need for Speed: Hot Pursuit 2