Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Box Art

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

PC PS4

Gen: RPG

Data lansare: 23 Mar 2018

Descriere

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom este următoarea tranșă din seria jRPG dezvoltată de nivelul 5. Tânărul rege Evan Pettiwhisker Tildrum este protagonistul jocului. După ce eroul nostru a fost alungat din propriul său regat, un coleg pe nume Roland decide să-l ajute să-și aducă tronul înapoi. Lucrurile s-au complicat mult atunci când orașul Ding Dong Dell sa confruntat cu pericolul care amenință întreaga lume. Eroii noștri nu au altă posibilitate decât să o facă față. La fel ca în jocul anterior, jocul în filmul Ni no Kuni II: Revenant Kingdom se concentrează pe explorarea lumii vaste a jocului, efectuând multe misiuni principale și laterale, recrutarea de noi colegi de echipă și lupta cu dușmanii întâlniți. În luptă, putem comuta între membrii noștri de partid pentru a-și folosi abilitățile individuale oricând dorim. Încă o dată, Higgledies joacă un rol important în bătălii. Ei pot atrage atenția inamicilor și ne pot ajuta în luptă, oferindu-ne puteri pentru a controla diferite elemente. Un nou sistem care ne permite să ne creăm propriul regat a fost introdus în Ni nu Kuni II. Jocul oferă imagini pline de culoare, vizibile inspirat de filmele animate Ghibli.

Povestea

Jucăm ca tânăr rege chiar Pettiwhisker Tildrum, care a fost expulzat din împărăția sa. Într-o răsucire a soarta, un coleg pe nume Roland se termină în această lume magică și decide să-l ajute pe tânărul conducător să-și recapete locul potrivit la tron. Din păcate, eroii noștri vor trebui să facă față altor probleme, deoarece norii întunecați au apărut deasupra orașului Ding Dong Dell și întreaga lume este amenințată de rău.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica gameplay-ului, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom pentru PC / Windows este un pic diferit de primul joc din serie. Ca și în multe jRPG-uri, vom explora lumea bogată a jocului, vom întâlni mai multe NPC-uri, vom recruta noi membri ai echipei și vom întâmpina multe provocări, dar există și câteva noi caracteristici prezente în regatul Revenant. Unul dintre ele este sistemul care ne va permite să ne creăm propriul nostru regat. Alți schimbători se concentrează pe mecanica de luptă, care este acum în timp real. Jucătorii pot, de asemenea, comuta între membrii de partid oricând vor în timpul luptei. Fiecare dintre eroii noștri are un stil diferit când vine vorba de luptă. Roland este grozav în lupta mână-mână, Tani este mai de încredere în atacurile variate, iar Evan este general universal. Creaturele Higgledies cunoscute de la primul joc revin în regatul Revenant. Putem să-i îndreptăm spre un dușman pe care dorim să-l împărțim, să-i spunem să sară pe spatele unui șef pe care îl luptăm pentru a crea o deturnare sau să-i spunem ce atac special ar trebui să facă. În plus, Higgledies vin în multe variante elementare - cea roșie, de exemplu, folosește focul.

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Ni no Kuni II: Revenant Kingdom