Night Watch Box Art

Night Watch

PC

Gen: RPG

Evaluare: 7/10 din 1 voturi

Data lansare: 15 Sep 2006

Descriere

Ceasul de noapte se bazează pe romanul cu același nume și a fost lansat în 2005 și în Statele Unite ale Americii, 29 iunie 2006, de către dezvoltatorii Nival interactive. Jocul a fost construit pe motorul silențios de furtună. Continuarea la ceasul de noapte numit spune că a fost lansat în 2007, realizat pe aceeași construcție a motorului

joc ca personajul principal Stas. Cine a fost comandat ca un hitman să ucidă o persoană. deși el nu este un hitman el ia locul de muncă din cauza faptului că are nevoie de bani pentru a plăti pentru facturile medicale ale mamei sale. În timp ce urmează să facă lovitura, ceilalți intunecați intervin încercând să-l omoare.

El este ajutat de vera pentru a ajuta la lupta înapoi pentru a supraviețui doar pentru a afla că lucrează la lumina celorlalți.

Lupta dintre ceasul de noapte și ceasul zilei începe.

Inițial, ceasul de zi și de noapte ar fi vrut să țină răul sub control, dar liderul ceasului de zi "dar

k", numit zavulon, a aflat că a schimbat afiliația altora prin folosirea transmițătoare electronice și planuri de preluare a Rusiei și a lumii. Ceasul de noapte "lumina altora" acum trebuie să lupte pentru a recâștiga echilibrul.

Deși povestea este un pic de mizerie și nu face prea mult sens de multe ori.

luați este un turn-based tactic joc de rol în cazul în care personajele dvs. poate forma schimbare în cazul în care a ales, utilizați magic de fel, arme / atacurile melee și intrați și ieși din "Vălul". Puteți controla până la 4 caractere în joc. Există pradă, dar nu în sensul de armura numai arme și articole de sănătate, cum ar fi un pistol, o sabie lumina, o lanterna magica (se împușcă ca o pistol) și un măr (de sănătate nu arma)

o parte tactica a jocului este destul de superficiala si actiunea vocala este foarte rau, dar exista o multime de optiuni pentru personajele tale in departamentul de nivelare.

Stas: este personajul principal din poveste. Dacă jucătorul alege clasa schimbătorului de forme, el poate să-l înlocuiască pe

într-un câine.

Vera: un membru recrutat recent la Night Watch. Dacă jucătorul alege clasa schimbătorului de forme se transformă într-o panteră. Yurik: se alătură echipei după ce a fost salvat de Stas după ce a fost pus în ambarcațiune de către Altele Lumina. El vine cu o carte de credit "magică" (fără rahat), care poate fi folosită într-o bancă apropiată, în același nivel, pentru unele echipamente avansate

. Dacă jucătorul alege clasa de schimbare a formei, el se poate transforma într-un lup.

Anna: nu poate spune nimic despre ea fără a fi un spoiler, dar ea nu devine un personaj jucabil până când nu sunteți la jumătatea drumului, chiar dacă jocul va fi dezvăluit. Ea echipează cu Stas să oprească schema lui Zavulon.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Night Watch