Oddworld: Soulstorm Box Art

Oddworld: Soulstorm

PC

Gen: Arcade

Data lansare: 31 Mar 2019

Descriere

Oddworld: Soulstorm este un alt joc din seria populară de jocuri de platformă-aventură dezvoltată de Oddworld Inhabitants Inc. și Frima Studio. Jocul este un sequel direct la Oddworld: New 'n' Tasty, un remake al lui Oddworld din 2013: Oddysee al lui Abe și se bazează în mod liber pe Oddworld: Exodusul lui Abe. Încă o dată, controlăm Abe, un Mudokon prietenos, care a reușit să scape de gripul lui Glukkon, și acum conduce trei sute de Mudokoni salvați în necunoscut. Eroul nostru și tovarășii săi călătoresc în deșertul fără sfârșit și se confruntă cu lipsuri de hrană și apă. Ei găsesc ușurare într-o anumită băutură dependentă. Gameplay-ul în Oddworld: Soulstorm nu sa schimbat atât de mult de la primul 2013 New 'n' Tasty. Acesta este încă un joc de platformă de aventură 2.5D unde trebuie să ne bazăm pe abilitățile lui Abe și ale colegilor lui Mudokons. Jocul, cu toate acestea, este un pic mai întunecat în ceea ce privește stilistica.

Poveste

Povestea din Oddworld: Soulstorm pentru PC / Windows este un joc destul de întunecat despre universul Oddworld și folosește în același mod aceleași parcele, idei, opinii despre consumism și capitalism. Încă o dată, jucăm ca Mudokon pe nume Abe. După evenimentele din Oddworld: noul "n" Tasty Abe conduce trei sute de mudoconi, pe care ia eliberat de gripul lui Glukkons. Eroul nostru și compania sa se confruntă cu o situație îngrozitoare. Ei trebuie să treacă printr-un deșert fără mâncare, apă sau speranță. După ceva timp, găsesc o ușurare într-o băutură misterioasă de dependență.

Mecanici

Oddworld: Soulstorm pentru PC / Windows extinde ideile și mecanica gameplay-ului de la Oddoworld: New 'n' Tasty. Jocul este încă un platformer de 2.5D unde trebuie să abordăm multe puzzle-uri și ghicitori. În timpul aventurilor noastre trebuie să ne bazăm nu numai pe Abe, ci și pe alți Mudokoni pe care îi vom întâlni.

Trailer

Asemanatoare

Blade Ballet


Blade Ballet Box Art

PC PS4 6/10

Gen: Arcade

Producator: DreamSail Games

Data lansare: 09 Aug 2016

Bound


Bound Box Art

PS4 7.5/10

Gen: Arcade

Producator: Plastic Studios

Data lansare: 16 Aug 2016

Grow Up


Grow Up Box Art

PC PS4 Xbox One 7.8/10

Gen: Arcade

Producator: Ubisoft

Data lansare: 16 Aug 2016

Sonic Boom: Fire & Ice


Sonic Boom: Fire & Ice Box Art

3DS 7/10

Gen: Arcade

Producator: Sanzaru Games

Data lansare: 27 Sep 2016

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Oddworld: Soulstorm