Painkiller Box Art

Painkiller

PC

Gen: Acțiune

Data lansare: 12 Apr 2004

Descriere

Painkiller este un joc de shooter de prima persoană creat de dezvoltatorul polonez People Can Fly. Jocul elimină cele mai moderne convenții ale primului person shooter și, în schimb, îmbrățișează stilul mai simplu și mai frenetic al împușcăturilor vechi. Jocul este format din 5 lumi cu 4 până la 5 nivele fiecare și o luptă sef tradițională la sfârșitul fiecărei lumi. Painkiller include, de asemenea, capse multiplayer online cum ar fi Deathmatch și Capture the Flag. Jocul este re-lansat în format "HD" folosind motorul Unreal 3 și va fi lansat ca Painkiller: Hell and Damnation în luna octombrie 31st, 2012.

Jocul urmează povestea lui Daniel Garner și căutarea lui pentru ispășire. Cutscene de deschidere arată Daniel și iubita sa soție Catherine intră într-un accident de mașină, o coliziune cap-cu un cub van care le ucide pe amândouă instantaneu. Sufletul lui Catherine este considerat curat și se înalță în Cer, dar Daniel nu este judecat ca suficient de rău pentru a suferi în Iad, nici suficient de nobil pentru a se ridica la Cer împreună cu soția sa. Prin urmare, Daniel este condamnat la tărâmul neutru al Purgatoriei. Jocul se ridică la treizeci de ani de la moartea sa și descoperim că Daniel se păstra ocupat, păstrând monștrii din Purgatoriu sub control, transformându-se într-un proces extrem de grav. Timpul lui din Purgatoriu a făcut mai mult decât să-i dea o atitudine cinică de acțiune-erou. Un înger pe nume Sammael se apropie de Daniel și îl informează că anumite persoane în vârstă sunt mulțumite de munca pe care a făcut-o. Lui Daniel i se oferă o șansă de a lupta pentru forțele binelui pentru a avea șansa de a se răscumpăra; coborâm în iad și îl ucidem pe primii patru locotenenți ai lui Lucifer, iar el va fi răscumpărat și i se va permite să se reîntoarcă la sfârșitul iubitei sale Catherine.

Aceasta este întreaga poveste a jucătorului dat înainte de a fi împins în lumea Analgezic. Unul va ajunge repede la cunostinta de faptul ca bucatile mici ale povestii spuse prin cutscene rare au un efect redus asupra nivelurilor reale insesi, care sunt in mare parte independente in totalitate. Este clar că povestea a fost menită să facă o șansă înapoi la acțiunea retro-stil și este pur și simplu o modalitate de a încerca să explice jocul și situațiile în care jucătorii au jucat acest joc.

Păstrarea adevărată a motivului lui Painkiller de batshit-loco nebun, armele sunt unele dintre cele mai multe (pentru lipsa unui cuvânt mai bun) arme unice se va găsi într-un shooter de prima persoană. În timp ce mulți dintre ei par a fi tarif standard FPS, fiecare armă împachetează un alt foc complet diferit, multe dintre acestea putând fi combinate pentru a face atacuri și mai brutale. Painkiller Painkiller.

p> Arma titulară a jocului este un dispozitiv bizar cu trei vârfuri de mutilare. Painkiller-ul este deosebit de bun la locul de muncă, nu necesită muniție pentru niciunul dintre atacurile sale și este singura armă deținută de dvs. la începutul jocului. Foc primar (mod "Pain"): Lamele Painkiller spin up și poate fi folosit pentru a cosni inamicii similar cu modul în care cineva ar folosi un weedwhacker. Acest lucru poate ucide mai mulți dușmani cu o singură lovitură și va stârni cadavre. Mai ales util împotriva dușmanilor cu mine

Extra

PEGI 16 Serie PainKiller Producator People Can Fly Distribuitor DreamCatcher Europe SA Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Action FPP FPS Fantasy shooters Polish Horror

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Painkiller