Pinball FX3 Box Art

Pinball FX3

PC PS4 Xbox One Nintendo Switch

7/10 din 1 vot

Gen: Arcade

Data lansare: 26 Sep 2017

Descriere

A treia tranșă din seria Pinball FX. În jocul dezvoltat de studiourile Zen, un jucător poate încerca noile mașini de pinball tematice, precum și importă majoritatea mașinilor de la Pinball FX2 și Pinball Zen 2. Jocul încearcă să traducă experiența reală de pinball într-un set de joc video. Un jucător are sarcina de a bouncing mingea cu așa-numitele flippers localizate în partea de jos a mesei pentru a atinge mai multe ținte și să păstreze mingea în joc pentru cât mai mult posibil, înainte de a cădea în scurgere situat în partea de jos a câmpul de joacă, sub flippers. Obiectivul jocului este de a câștiga cel mai bun scor posibil. În comparație cu tranșele anterioare din serie, Pinball FX3 pune un accent mult mai puternic pe experiența multiplayerului, precum și pe aspectele sociale ale jocului. Jucătorii pot intra în meciuri amicale, pot concura într-o ligă online și la turnee organizate de fanii înșiși. În plus, jocul oferă mai multe moduri de jucător single, permițându-i să-și sporească abilitățile și să se familiarizeze cu regulile generale.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului este tipică pentru genul de pinball - jucătorii manipulează flipperii în mișcare în partea de jos a câmpului de joc, încercând să mențină mingea metalică în joc cât mai mult posibil. Obiectivul jocului este de a sări mingea în așa fel încât să atingă ținte multiple și să nu cadă în canalul de scurgere situat sub flippers. Unul primește puncte pentru lovirea diferitelor elemente, tragerea mingii prin găuri speciale, "porți" și alte elemente ale mesei. Un jucător trebuie să obțină cât mai multe puncte posibil înainte de a ieși din bilele disponibile. Pinball FX3 continuă tradiția de a oferi mai multe mese tematice care se bazează pe diverse filme, cărți de benzi desenate, cărți etc. Fanii din tranșele anterioare vor fi bucuroși să audă că jocul le permite să importe majoritatea mașinilor de pinball de la Pinball FX2 și ZEN Pinball 2.

Moduri de joc

Rata anterioară a seriei a reprezentat un mod multiplayer, însă Pinball FX3 este disponibil pe PC / Windows care pune un accent puternic pe aspectele sociale. În afară de intrarea în meciuri amicale, jucătorii pot participa la o ligă online și la mai multe turnee organizate de fanii înșiși, în care se concurează pentru cel mai bun scor în clasamentul mondial. Dezvoltatorii nu au uitat de cei care preferă să joace singuri, precum și pe cei care nu au mai jucat vreodată vreun joc pinball. Pinball FX3 oferă mai multe moduri de joc care îi permit unui jucător să se familiarizeze cu regulile și să-și îmbunătățească abilitățile înainte de a concura cu alți jucători în modul multiplayer.

Jocuri din seria Pinball FX

Trailer

Asemanatoare

White Noise 2


White Noise 2 Box Art

PC Xbox One Mac 7.5/10

Gen: Horror

Producator: Milkstone

Data lansare: 07 Apr 2017

Valnir Rok


Valnir Rok Box Art

PC 7.5/10

Gen: Acțiune

Producator: Encurio

Data lansare: 26 Sep 2017

Mashinky


Mashinky Box Art

PC 7.8/10

Gen: Strategie

Producator: Mashinky

Data lansare: 06 Oct 2017

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Pinball FX3