Pokemon Gold Box Art

Pokemon Gold

3DS

Gen: RPG

Data lansare: 22 Sep 2017

Descriere

Noua editie a intrarii clasice in seria Pokemon si o parte din a doua generatie asa-numita alaturi de Pokemon Silver. Originalul a debutat în 1999 în Japonia pentru Game Boy Color handheld și apoi a fost lansat pe familia consolei Nintendo 3DS peste cincisprezece ani mai târziu. Povestea lui Pokemon Gold are loc într-o lume fictivă locuită de creaturi titulare, deoarece jucătorii se angajează din nou ca un antrenor de pokemon pentru a prinde toate speciile și a bate cei mai buni antrenori din jur. Pokemon Gold introduce multe noutăți în comparație cu prima generație, începând cu o nouă regiune (locuită de specii de Pokemon nevăzute anterior), cicluri de noapte / zi și elemente suplimentare și terminând cu sistemul de creaturi de reproducere. Modul de bază a rămas neschimbat, așa că explorăm lumea din perspectiva de sus în jos, interacționând cu NPC-uri, prinzând pokemon și angajându-ne în turn pe baza formatorilor pe care îi întâlnim. Toate acestea sunt prezentate în vizuale colorate pe 16 biți, completate cu muzică de către Junichi Masuda. În plus, jocul acceptă aplicația locală wireless și PokeBank, aceasta din urmă permițându-ne să transferăm pokemon-ul nostru la jocuri mai noi din serie.

Poveste

Povestea prezentată în Pokemon Gold pentru Nintendo 3DS are loc la trei ani după evenimentele lui Pokemon Red și Pokemon Blue. Jucătorii reprezintă încă un alt antrenor care își începe aventura în orașul său de familie, care îl va conduce prin regiunea Johto, permițându-i să captureze noi specii de creaturi titulare și să se confrunte cu cei mai puternici antrenori.

Mecanici

Spre deosebire de Pokemon HeartGold din 2009, Pokemon Gold este un port credincios al jocului original Game Boy Color. Ca și în 1999, introduce caracteristici care nu sunt văzute în primele intrări din serie. Lista de noutăți începe cu noua regiune a orașului Johto, locuită nu numai de pokemon cunoscut, ci și de 100 de specii anterior nevăzute, inclusiv legendarele precum Ho-Oh, o mascotă a jocului. Există, de asemenea, două tipuri noi: oțel și întuneric, ambele cu propriile avantaje și dezavantaje. Unele dintre ele pot fi obținute numai în Pokemon Gold, astfel încât completarea Pokedex necesită tranzacționare cu alți jucători. A doua generație introduce, de asemenea, noutăți în joc. Jucătorii pot utiliza elemente noi, inclusiv tipuri de piese care nu erau deja existente. Există, de asemenea, cicluri zilnice și săptămânale (unele pokemon pot fi prinse doar într-o anumită perioadă de o zi), interfață îmbunătățită, statistici noi și atacuri ale creaturilor. Lista schimbărilor este închisă prin sistemul de reproducere (care permite jucătorului să obțină pokemon cu mișcări și statistici moștenite după părinți) și Shiny - variante extrem de rare de culori pentru toate speciile.

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Pokemon Gold