Pokemon Ultra Moon Box Art

Pokemon Ultra Moon

3DS

7/10 din 1 vot

Gen: RPG

Data lansare: 17 Nov 2017

Descriere

Pokemon Ultra Moon este o altă tranșă a popularului serie RPG dezvoltată de Game Freak pentru consolele Nintendo handheld. Acesta a fost lansat impreuna cu Pokemon Ultra Sun, ca versiuni imbunatatite ale generatiei a 7-aa generatie de console lansate, Pokemon Sun si Pokemon Moon. Încă o dată, jucăm ca antrenor de pokemon novice care dorește să devină cel mai bun antrenor din lume. Jocul vine cu o versiune alternativă o povestea pe care am văzut-o în runda anterioară a seriei, oferă noi tipuri de pokemon (unele disponibile doar în această versiune) și oferă unele locații noi și schimbate. Nimic nu sa schimbat din punct de vedere al gameplay-ului. Noi explorăm lumea jocului, facem quest-uri, prindeți mai multe și mai multe Pokemon, și luați parte la dueluri bazate pe turn cu alți instructori. Pokemon Ultra Moon acceptă aplicația PokeBank care ne permite să transferăm pokemonii prinși în alte jocuri din serie.

Poveste

Pokemon Ultra Moon pentru Nintendo 3DS are loc in acelasi univers ca si serialul precedent. Vom explora din nou arhipelagul Aloa ca antrenor de pokemon novice care dorește să devină cel mai bun antrenor din lume. Pokemon Ultra Sun are o poveste puțin diferită de predecesorul său și este mai aproape de a fi o continuare ca Pokemon Black 2 decât o nouă versiune a jocului precum Pokemon Yellow sau Pokemon Platinum.

Mecanici

În ceea ce privește gameplay-ul, Pokemon Ultra Moon pentru Nintendo 3DS nu este atât de diferit față de seriile anterioare ale seriei. Noi explorăm lumea jocului, facem quest-uri, prindeți mai multe și mai multe Pokemon, și luați parte la dueluri bazate pe turn cu alți instructori. Sporim abilitățile noastre de luptă prin luptă, instruire și folosire a diferitelor obiecte speciale. Jocul vine cu o poveste nouă și noi tipuri de pokemoni. Unele dintre ele sunt disponibile numai în Pokemon Ultra Moon, unele doar în Pokemon Ultra Sun, un aspect tipic al seriei, care are ca scop încurajarea interacțiunii dintre jucători. Vom întâlni, de asemenea, o versiune alternativă a lui Lunala, unul dintre masoții din generația a 7-a, care a fost cuplat cu un alt pokemon legendar

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Pokemon Ultra Moon