Resident Evil 2 Box Art

Resident Evil 2

PC PlayStation PlayStation Network Nintendo 64 GameCube Dreamcast

8/10 din 3 voturi

Gen: Acțiune

Data lansare: 21 Jan 1998

Descriere

Resident Evil 2 (sau Biohazard 2 în Japonia) este un joc de oroare de supraviețuire, lansat inițial în 1998 de către Capcom. Resident Evil 2 utilizează în principal același mecanism și stiluri de joc ca Resident Evil anterior, dar cu grafica actualizate și o nouă poveste din numai trei luni după originalul.

Pe 12 august 2015, un remake al Rezident Evil 2 a fost în cele din urmă a anunțat după ani de cerere mare din partea fanilor.

Claire cu scopul de sus, spre un atac Licker

Modul de joc Resident Evil 2 este practic la fel ca gameplay-ul de primul, și dispune de un amestec de lupta, explorarea și rezolvarea puzzle-urilor. Jucătorii se mișcă printr-o serie de unghiuri ale camerei predeterminate și își controlează caracterul cu "controale ale rezervoarelor", la fel ca majoritatea jocurilor de oroare de supraviețuire din epocă. Combaterea ca atare este mai degrabă rudimentară, deoarece jucătorii își îndreaptă pur și simplu arma cu R1 și trag cu X (controale implicite PS1). Aceștia se pot orienta în sus sau în jos, de asemenea, deși cu ajutorul auto-scopului (care poate fi oprit), lupta este o aventură relativ simplă. Cu toate acestea, pentru a compensa acest lucru, muniția este redusă și, prin urmare, îi obligă pe jucători să aleagă dacă merită să se implice în luptă sau să încerce să fugă. Povestea este în mare parte portretizată prin cutscene, atât în ​​joc cât și CG, cu toate acestea, există și un număr de fișiere (jurnale, memorii etc.) pe care jucătorii pot să le colecteze. Acestea vor oferi adesea o perspectivă suplimentară asupra evoluțiilor pe întregul narativ, dar unele sunt mai vitale, deoarece acestea vor oferi informații referitoare la rezolvarea puzzle-urilor sau poate sugerând unde să mergem în continuare. Există două dificultăți setările disponibile în majoritatea porturilor Resident Evil 2 - Rookie și Normal. Jocurile normale seamănă foarte mult cu modul în care jocul a fost destinat, în timp ce Rookie diminuează sănătatea inamicului și jucătorii de cadouri, dar și alte muniții de pistol și spray-uri de prim ajutor în cutia de articole. Versiunea pentru PC include o setare Hard difficulty, sănătate și daune. Versiunea N64 dispune, de asemenea, de un mod Arranged, care combină toate elementele din joc, asemănător cu modul din Resident Evil: Director's Cut. Ca Resident Evil original, există două caractere redate de a alege - Leon S. Kennedy, și Claire Redfield, sora lui Chris Redfield. Cu toate acestea, spre deosebire de original, cele două caractere fac în

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Resident Evil 2