Resident Evil VII: Biohazard – Not a Hero Box Art

Resident Evil VII: Biohazard – Not a Hero

PC PS4 Xbox One

7/10 din 1 vot

Gen: Acțiune

Data lansare: 12 Dec 2017

Descriere

O expansiune gratuită la o oroare de supraviețuire bine primitoare, intitulată Resident Evil VII: Biohazard, dezvoltată de Capcom. Jocul permite unui jucător să-și asume rolul unui nou, dar perfect cunoscut personajului serialului - un mercenar numit Chris Redfield care lucrează pentru Umbrella Co., care se ocupă cu colectarea de date de la instalațiile umbrelă abandonate. Împreună cu tovarășii săi, Chris vine în casa lui Bakers pentru a-și investiga ruinele și tunelurile subterane. Spre deosebire de Ethan Winters - principalul protagonist al jocului de bază - noul personaj este un soldat bine pregătit, care are la dispoziție un arsenal modern. De data aceasta, modul de joc nu se învârte în jurul vrăjmașilor din trecut, dimpotrivă, un jucător ajunge să lupte împotriva dușmanilor cu armele sale aprinse (expansiunea introduce un nou tip de monstru). Not a Hero este disponibil gratuit tuturor celor care dețin jocul de bază. În plus, jucătorii care cumpără Resident Evil VII: Biohazard - Gold ediția au, de asemenea, acces la add-on-ul descris aici, precum și la jocul de bază și alte trei extensii plătite.

Poveste

Acțiunea lui Not A Hero se preia după evenimentele afișate în jocul de bază. Un mercenar pe numele lui Chris Redfield ajunge la reședința Bakers pentru a-și investiga ruinele și tunelurile subterane. Chris lucrează pentru Umbrella Co., care se ocupă cu colectarea datelor de la instalațiile umbrelă abandonate

Mecanici

În ceea ce privește mecanica jocului, expansiunea Not A Hero pentru PC / Windows este complet diferită de jocul de bază, unde Ethan Winters, un civil, a trebuit să se confrunte cu familia Bakers. Redfield, pe de altă parte, este un soldat bine pregătit care are un arsenal modern la dispoziția sa, ceea ce este perfect pentru lupta cu creaturile pe care jucătorii le-ar putea aminti din jocul de bază. Din acest motiv, un jucător nu trebuie să-și petreacă de cele mai multe ori ascunzându-se de adversarii săi - în schimb, el ajunge să lupte cu dușmanii cu armele sale aprinse. Evident, expansiunea descrisă aici este încă un joc de oroare de supraviețuire, deci trebuie să-i salvezi muniția, să explorezi locațiile și să rezolvi puzzle-uri simple. În plus, expansiunea Not a Hero pentru PC / Windows introduce noi arme, unelte și un tip de dușmani complet nou, dar periculos.

Extra

Serie Resident Evil
PEGI 18
Producator Capcom
Distribuitor Capcom
Moduri de joc Single Player Multiplayer
Limba Engleză
Teme Action FPP survival horror DLC Resident Evil

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Resident Evil VII: Biohazard – Not a Hero